Jump to content
 • s3
  s3
  Sign in to follow this  

  BETHESDA PLANIRA DA NASTAVI DA KORISTI SKYRIM ENDŽIN I U NAREDNOJ DECENIJI

  Ma koliko je, sa dizajnerske strane, Skyrim izgledao prelepo te jeseni 2011. godine (izašao tačno na današnji dan!), on je čak i tada odavao utisak zastarele grafike sa previše problematičnih elemenata u kodu i funkcionalnosti samog endžina.

  Zato nas je veoma iznenadila informacija koja je stigla od strane glavnog Bethesda čoveka, Toda Haurda, koji je u intervjuu za nemački časopis Gamestar rekao da će Bethesda nastaviti da koristi Creation endžin(kako je ime Skyrim endžina) i u nadolazećim naslovima u trećoj deceniji 21. veka.

  Konkretno, on je rekao da će Starfield i The Elder Scrolls 6 takođe biti naslovi rađeni u tom endžinu, samo veoma modifikovani i unapređeni. Kako kaže: “Volimo naš editor. Omogućava nam da kreiramo svetove veoma brzo i moderi ga znaju uzduž i popreko. Postoje neki elementarni načini na koji mi kreiramo naše igre, što nam omogućava da budemo veoma efikasni, i mislimo da je tako najbolje da ostane”.

  Iskreno, ovo nas malo plaši, jer ovaj endžin svoje tehničke nedostatke pokazuje svakog dana sve više i više, dovoljno je videti reakcije ljudi na beta testiranje Fallout 76, i biće vam jasno koliko je situacija alarmantna, tako da se nadamo da će Bethesda u međuvremenu shvatiti da je vreme da se nešto menja, a pod “nešto”, svakako mislimo na endžin.

  Preporučujemo da pogledate video ispod, kako biste razumeli koliko je Creation zastareo za današnje potrebe.

   


  Sign in to follow this  


  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.



  Create an account or sign in to comment

  You need to be a member in order to leave a comment

  Create an account

  Sign up for a new account in our community. It's easy!

  Register a new account

  Sign in

  Already have an account? Sign in here.

  Sign In Now

  • ADATA predstavlja tastaturu XPG INFAREX K10 s devet načina osvetljavanja i miš M20 s trajnim OMRON prekidačima

   ADATA® Technology, vodeći proizvođač DRAM modula visokih performansi i NAND fleš proizvoda, predstavio je dva nova dodatka za igrače: tastaturu XPG INFAREX K10 i miš M20. Tastatura K10 namenjena je poboljšanju igračkog iskustva i dolazi s devet načina osvetljavanja, tasterima koji sprečavaju ghosting i ergonomskim kapicama za tastere, dok M20 ima dva trajna OMRON prekidača, pet postavki rezolucije i RGB osvetljenje.
   Tastatura za igrače XPG INFAREX K10
   XPG K10 dodaje novu dimenziju igranju s ponudom devet zadivljujućih načina LED osvetljenja, omogućavajući igračima da odaberu nijansu koja najbolje odgovara igrama koje igraju i to na sledeće načine: Flowing Light, Multicolor Breathing, Seven-Color Cycle Flickering, Switchable Static, Six-Color Cycle Breathing, Red and White Breathing Cycle, Red and White Cycle Flickering, White Static te White Breathing. Uz to, K10 pomaže igračima da poboljšaju učinak nekim korisnim funkcijama kao što su 26 tastera koji sprečavaju ghosting radi onemogućavanja promašenih ili slučajnih pritisaka tastera jer u žaru borbe pogrešno pritisnuti taster može značiti poraz. U kombinaciji sa ergonomski zaobljenim kapicama tastera, K10 poboljšava preciznost i istovremeno čini da tasteri budu ugodni na dodir. Praktični multimedijski tasteri omogućavaju brzo prilagođavanje muzike, zvuka i drugih efekata usred igre, bez potrebe za otvaranjem drugih programa ili aplikacija.

   Miš za igrače XPG INFAREX M20
   Zahvaljujući upotrebi OMRON prekidača miš INFAREX M20 nudi igračima responzivnost u pogađanju meta kad je to najvažnije, kao i učinkovito izvođenje zadataka. Osim toga, procena njegovog radnog veka od 20 miliona klikova znači da se radi o snažnom i pouzdanom mišu koji će vas, uz vrhunske performanse, dugo služiti. Dugme za prilagođavanje rezolucije s pet postavki omogućava menjanje osetljivosti pokazivača s 400 na 5000 tački po inču (DPI) radi optimalne kontrole u različitim situacijama. Logotip XPG obogaćen je RGB efektom „disanja“, a tu su i točkić za pomeranje, bočne trake za atraktivniji izgled i ergonomski dizajn za udobnost pri dugim igračkim sesijama i poboljšanu kontrolu. Svi pokreti, uključujući podizanje miša i njegovo pomeranje preko podloge, mogu se izvesti brzo, učinkovito i precizno.
    
   Tačna dostupnost proizvoda XPG INFAREX K10 i M20 može varirati u zavisnosti od regiona. Da biste saznali više o dostupnosti i cenama na konkretnim tržištima, obratite se najbližem predstavništvu kompanije ili maloprodajnom predstavniku XPG-a putem sajta www.xpg.com.
  • Noctua NH-U9S

   By s3, in Gejming Hardware ,


×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.