Jump to content
 • s3
  s3
  Sign in to follow this  

  BETHESDA PLANIRA DA NASTAVI DA KORISTI SKYRIM ENDŽIN I U NAREDNOJ DECENIJI

  Ma koliko je, sa dizajnerske strane, Skyrim izgledao prelepo te jeseni 2011. godine (izašao tačno na današnji dan!), on je čak i tada odavao utisak zastarele grafike sa previše problematičnih elemenata u kodu i funkcionalnosti samog endžina.

  Zato nas je veoma iznenadila informacija koja je stigla od strane glavnog Bethesda čoveka, Toda Haurda, koji je u intervjuu za nemački časopis Gamestar rekao da će Bethesda nastaviti da koristi Creation endžin(kako je ime Skyrim endžina) i u nadolazećim naslovima u trećoj deceniji 21. veka.

  Konkretno, on je rekao da će Starfield i The Elder Scrolls 6 takođe biti naslovi rađeni u tom endžinu, samo veoma modifikovani i unapređeni. Kako kaže: “Volimo naš editor. Omogućava nam da kreiramo svetove veoma brzo i moderi ga znaju uzduž i popreko. Postoje neki elementarni načini na koji mi kreiramo naše igre, što nam omogućava da budemo veoma efikasni, i mislimo da je tako najbolje da ostane”.

  Iskreno, ovo nas malo plaši, jer ovaj endžin svoje tehničke nedostatke pokazuje svakog dana sve više i više, dovoljno je videti reakcije ljudi na beta testiranje Fallout 76, i biće vam jasno koliko je situacija alarmantna, tako da se nadamo da će Bethesda u međuvremenu shvatiti da je vreme da se nešto menja, a pod “nešto”, svakako mislimo na endžin.

  Preporučujemo da pogledate video ispod, kako biste razumeli koliko je Creation zastareo za današnje potrebe.

   


  Sign in to follow this  


  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Create an account or sign in to comment

  You need to be a member in order to leave a comment

  Create an account

  Sign up for a new account in our community. It's easy!

  Register a new account

  Sign in

  Already have an account? Sign in here.

  Sign In Now×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.