Jump to content
 • s3
  s3
  Sign in to follow this  

  CoD: Modern Warfare 4 navodno bez Battle Royale moda

  Pre oko godinu dana je dosta intrigantna vest bila da će Call of Duty: Black Ops 4 biti prva igra u dugogodišnjem serijalu pucačina koja dolazi bez singleplejer kampanje.

  A sada, izgleda da Battle Royale neće biti deo ovogodišnje Call of Duty igre, za koju se već uveliko priča da je Modern Warfare 4.

  GamingIntel je na osnovu izvora bliskih izdavaču i razvojnom studiju saznao da MW4 čekaju velike promene.

  Prva je spomenuti izostanak Battle Royale moda, a druga je to da neće više biti Specialists klasa, pa samim tim i karaktera koji nose određena oružja i sposobnosti. Klase su bile meta kritike velikog broja igrača pa će biti pravo osveženje videti da svako može birati svoj loadout i uskočiti u bitku.

  Pošto nema Battle Royale moda, Infinity Ward će se fokusirati na povratak singlplejer kampanje, prefinjeniji multiplejer, kao i kooperativni mod igranja, o kojem se trenutno ne zna puno.

  GamingIntel je dosta puta otkrivao stvari vezane za Call of Duty igre i većina se ispostavila tačnim, tako da stvarno očekujemo novi CoD bez Battle Royale moda, ali kao i uvek očekujemo zvaničnu potvrdu.

  Razloga za izostanak ovog moda je mnogo, a jedan od njih može biti to da će Activision dalje održavati Blackout, pa čak ga i eventualno načine besplatnim, ako je verovati drugim glasinama.


  Sign in to follow this  


  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in  Sign In Now • Gejming.rs
  Discord server
  12
  channels
  2
  online
 • Aktuelno

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.