Jump to content
 • s3
  s3
  Sign in to follow this  

  ELECTRONIC ARTS OBEĆAVA DA BATTLEFIELD V NEĆE IMATI PAY-TO-WIN MIKROTRANSAKCIJE

  Izlazak Battlefield V je sa svakim danom sve bliži pa sa njime raste i pitanje da li će Electronic Arts dozvoliti sebi istu grešku kao prošle godine sa  Star Wars: Battlefront 2, gde su pay-to-win mikrotransakcije dovele do velike pobune igračke zajednice i igra je ostala upamćena kao potpuni debakl.

  Ono što donekle daje nadu igračima je obećanje same kompanije da se ista greška neće ponoviti i da Battlefield V neće imati mikrotransakcije koje će igračima davati prednost u odnosu na druge.

  Mikrotransakcije neće u potpunosti biti odsutne, već će postojati samo u kozmetičke svrhe, odnosno za kupovinu skinova za oružja, karaktere, itd. Sve to će biti moguće premijum valutom, dok će se kupovina nadogradnji za oružja, klase i ostalo obavljati valutom koju nije moguće kupiti za pravi novac, već ćete je zarađivati kroz samo igranje.

  Ono što zvuči obećavajuće je da premijum valuta neće biti dostupna od samog početka, već će biti naknadno implementirana, tako da će oni igrači koji uzmu igru prvog dana imati iskustvo bez ozloglašenih mikrotransakcija.

  Battlefield V stiže na police 20. novembra, ali se tada nažalost neće pojaviti i Battle Royale mod igranja koji deluje dosta zanimljivo, već njega očekujemo u martu naredne godine.


  Sign in to follow this  


  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Create an account or sign in to comment

  You need to be a member in order to leave a comment

  Create an account

  Sign up for a new account in our community. It's easy!

  Register a new account

  Sign in

  Already have an account? Sign in here.

  Sign In Now • Gejming.rs
  Discord server
  10
  channels
  6
  online
 • Aktuelno

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.