Jump to content
 • s3
  s3
  Sign in to follow this  

  Italijanski glumac nagoveštava da nam uskoro stiže nova Splinter Cell igra

  Ukoliko možda i niste čuli za italijanskog glumca Luka Vordu ( Luca Ward), u pitanju je veliko ime na italijanskoj sceni, i glumac koji se uglavnom specijalizovao da daje glasove u sinhronizacijama stranih filmova na italijanski, pa je tako on zvanični glas glumaca kao što su Semjuel Džekson, Pirs Brosnan, Kijanu Rivs, Rasel Krou i drugi.

  Jedna od njegovih uloga po kojoj ga gejming ljubitelji u Italiji znaju jeste i uloga čuvenog agenta Sema Fišera iz Splinter Cell serijala igara (i knjiga).

  Italijanski fanovi koji ga prate na društvenim mrežama su primetili da je poslednjih nedelja počeo da intenzivno deli priče i momente vezane upravo za Sema Fišera i njegovo snimanje glasovne glume za prethodne delove u serijalu, a čak je i promenio pozadinu (cover sliku) fejsbuka tako da stoji njegova slika sa čuvenim trima zelenim tačkicama.

  Takođ se raspituje kod fanova da li jedva čekaju novi deo igre i priča da je uzbuđen zbog onoga što dolazi, tako da sve ovo vrlo jasno i konkretno nagoveštava da veoma uskoro možemo da očekujemo najavu nove igre u čuvenom serijalu, posle gotovo šest punih godina tišine i odličnog Blacklista.


  Sign in to follow this  


  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in  Sign In Now • Gejming.rs
  Discord server
  12
  channels
  2
  online
 • Aktuelno

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.