Jump to content
 • s3
  s3
  Sign in to follow this  

  Nove informacije o The Avengers projektu

  Pre sada već više od dve godine, Square Enix i Marvel su misteriozno najavili “The Avengers Project”, igru koja se, kako joj i ime kaže, vrti oko popularnih osvetnika.

  O ovoj igri je do sada bilo veoma malo objava, i praktično za ove dve godine nismo saznali ništa, osim toga ko će raditi na igri.

  Sada, u trenutku dok Avengers: Endgame razbija kase, sa 1,2 milijarde dolara zarađenih samo u prvom vikendu, opet se iz prašine dižu glasine i “proverene” informacije o ovoj igri.

  One kažu da će ova igra biti akciona avantura iz trećeg lica, koja će imati borbu prsa u prsa, pucanje iz zaklona, šunjačke delove i Boss borbe. Osim toga, informacije još kažu da će se ,od poznatih karaktera, u igri pojaviti Black Widow, Captain America, Winter Soldier i Black Panther, a iz trejlera od ranije znamo da će tu biti i Hulk, Thor i Iron Man.

  Kao što vidite, i dalje je sve to malo i na kašičicu, praktično presipanje iz šupljeg u prazno, ali za Avanger fanove je bitno da se zna da se na igri i dalje radi, te da nisu digli ruke od nje.


  Sign in to follow this  


  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in  Sign In Now • Gejming.rs
  Discord server
  12
  channels
  7
  online
 • Aktuelno

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.