Jump to content
 • s3
  s3
  Sign in to follow this  

  POČELO JE OTVORENO BETA TESTIRANJE ZA INJUSTICE 2

  Iako je otvoreno beta testiranje najavljeno par nedelja unazad, tek sada je dobijena zvanična potvrda da svako preko Steam može isprobati Injustice 2.

  Sve do 10. novembra, igrači će imati prilike da se obrobaju u ovoj tabačini u 1 na 1 multiplejer borbama sa velikim rosterom heroja iz DC heroja. Pored zabave, igrači pomažu i razvojnom timu da testira mrežni kod i infrastrukturu kreiranu za PC verziju.

  Pošto se su u pitanju računari, Warner Bros je pripremio i listu sa minimalnim i preporučenim sistemskim zahtevima.

  Minimalni sistemski zahtevi:

  Procesor: Intel Core i5-750 2.66 GHz / AMD Phenom II X4 965 3.4 GHz ili AMD Ryzen 3 1200 3.1 GHz

  RAM:  Nije navedeno

  Grafička kartica: NVIDIA GeForce GTX 570 ili NVIDIA GeForce GTX 1050/ AMD Radeon HD 7850 ili AMD Radeon RX 550

  Preporučeni sistemski zahtevi:

  Procesor: Intel Core i3-2100 3.10 GHz / AMD FX-6300 3.5 GHz ili AMD Ryzen 5 1400 3.2 GHz

  RAM: 8GB memorije

  Grafička kartica: NVIDIA GeForce GTX 780 / AMD Radeon R9 290 ili RX 570

  Za instaliranje ova tabačine će vam trebati oko 34GB prostora.

  Developer Injustice 2 je studio NetherRealm popularan po kreiranju igara iz Mortal Kombat franšize, dok su za port zaduženi ljudi iz QLOC studija, poznati po portovanju igara kao što je Devil May Cry.

  Injustice 2 za PC zvanično izlazi 14. novembra.


  Sign in to follow this  


  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Create an account or sign in to comment

  You need to be a member in order to leave a comment

  Create an account

  Sign up for a new account in our community. It's easy!

  Register a new account

  Sign in

  Already have an account? Sign in here.

  Sign In Now

  • ADATA predstavlja tastaturu XPG INFAREX K10 s devet načina osvetljavanja i miš M20 s trajnim OMRON prekidačima

   ADATA® Technology, vodeći proizvođač DRAM modula visokih performansi i NAND fleš proizvoda, predstavio je dva nova dodatka za igrače: tastaturu XPG INFAREX K10 i miš M20. Tastatura K10 namenjena je poboljšanju igračkog iskustva i dolazi s devet načina osvetljavanja, tasterima koji sprečavaju ghosting i ergonomskim kapicama za tastere, dok M20 ima dva trajna OMRON prekidača, pet postavki rezolucije i RGB osvetljenje.
   Tastatura za igrače XPG INFAREX K10
   XPG K10 dodaje novu dimenziju igranju s ponudom devet zadivljujućih načina LED osvetljenja, omogućavajući igračima da odaberu nijansu koja najbolje odgovara igrama koje igraju i to na sledeće načine: Flowing Light, Multicolor Breathing, Seven-Color Cycle Flickering, Switchable Static, Six-Color Cycle Breathing, Red and White Breathing Cycle, Red and White Cycle Flickering, White Static te White Breathing. Uz to, K10 pomaže igračima da poboljšaju učinak nekim korisnim funkcijama kao što su 26 tastera koji sprečavaju ghosting radi onemogućavanja promašenih ili slučajnih pritisaka tastera jer u žaru borbe pogrešno pritisnuti taster može značiti poraz. U kombinaciji sa ergonomski zaobljenim kapicama tastera, K10 poboljšava preciznost i istovremeno čini da tasteri budu ugodni na dodir. Praktični multimedijski tasteri omogućavaju brzo prilagođavanje muzike, zvuka i drugih efekata usred igre, bez potrebe za otvaranjem drugih programa ili aplikacija.

   Miš za igrače XPG INFAREX M20
   Zahvaljujući upotrebi OMRON prekidača miš INFAREX M20 nudi igračima responzivnost u pogađanju meta kad je to najvažnije, kao i učinkovito izvođenje zadataka. Osim toga, procena njegovog radnog veka od 20 miliona klikova znači da se radi o snažnom i pouzdanom mišu koji će vas, uz vrhunske performanse, dugo služiti. Dugme za prilagođavanje rezolucije s pet postavki omogućava menjanje osetljivosti pokazivača s 400 na 5000 tački po inču (DPI) radi optimalne kontrole u različitim situacijama. Logotip XPG obogaćen je RGB efektom „disanja“, a tu su i točkić za pomeranje, bočne trake za atraktivniji izgled i ergonomski dizajn za udobnost pri dugim igračkim sesijama i poboljšanu kontrolu. Svi pokreti, uključujući podizanje miša i njegovo pomeranje preko podloge, mogu se izvesti brzo, učinkovito i precizno.
    
   Tačna dostupnost proizvoda XPG INFAREX K10 i M20 može varirati u zavisnosti od regiona. Da biste saznali više o dostupnosti i cenama na konkretnim tržištima, obratite se najbližem predstavništvu kompanije ili maloprodajnom predstavniku XPG-a putem sajta www.xpg.com.
  • A4-B-081S vs A4-B-087S

   By s3, in Gejming Hardware ,
  • Virtus.pro osvojio Kuala Lumpur Major

   By s3, in Dota 2,
  • Noctua NH-U9S

   By s3, in Gejming Hardware ,


×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.