Jump to content
 • s3
  s3
  Sign in to follow this  

  PUBG IZAŠAO IZ EARLY ACCESSA, DONOSI BROJNE NOVINE I POBOLJŠANJA

  Nakon 9 meseci boravka u Early Access fazi na Steamu i više od 20 miliona igrača, PUBG je dobio 1.0 verziju i zvanično izašao na PC platformi.

  PUBG korporacija, zadužena za specijalno za ovu battle royale igru, u znak izlaska svim igračima besplatno daje majicu sa natpisom Winner Winner Chicken Dinner.

  pubg.jpg.1a7ad7f03b48b57595bfaad415cf8339.jpg

  Uz dolazak 1.0 verzije igrači mogu iskusiti novu mapu, Miramar, sa takođe novim sistemima preskakanja i penjanja, dodata je i replay funkcija. Igra nije ostali ni bez novih oružja, a dodata su i tri nova vozila.

  Izmenjena je balistika oružja, tako da sada vremenski uslovi utiču na putanju metka, a šteta naneta neprijateljima zavisi od oružja do oružja. Povećana je šteta koju metak nanosi po udarcu u grudi, a vrat je sada zaštićen kacigom.

  pubg-balistika.jpg.7bc08ccbd3937a76c9571799d41db3b1.jpg

  Opširna lista sa svim novinama i ispravkama vas očekuje prateći ovaj link.

  Vođa PUBG Corpa, Čang Han Kim, je izjavio da će 2018. godina biti velika za PUBG, i da igrače očekuje još bolja optimizacija, borba protiv varalica, ali i velika takmičenja u vidu PUBG lige.

  PlayerUnknown’s Battleground će definitivno sada postati još popularniji, i osim zvanično izlaska na PC-u, ova igra je svetlost dana ugledala i na Xbox One konzoli, gde je za samo 48 sati prodata u preko milion primeraka.


  Sign in to follow this  


  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Create an account or sign in to comment

  You need to be a member in order to leave a comment

  Create an account

  Sign up for a new account in our community. It's easy!

  Register a new account

  Sign in

  Already have an account? Sign in here.

  Sign In Now

  • ADATA predstavlja tastaturu XPG INFAREX K10 s devet načina osvetljavanja i miš M20 s trajnim OMRON prekidačima

   ADATA® Technology, vodeći proizvođač DRAM modula visokih performansi i NAND fleš proizvoda, predstavio je dva nova dodatka za igrače: tastaturu XPG INFAREX K10 i miš M20. Tastatura K10 namenjena je poboljšanju igračkog iskustva i dolazi s devet načina osvetljavanja, tasterima koji sprečavaju ghosting i ergonomskim kapicama za tastere, dok M20 ima dva trajna OMRON prekidača, pet postavki rezolucije i RGB osvetljenje.
   Tastatura za igrače XPG INFAREX K10
   XPG K10 dodaje novu dimenziju igranju s ponudom devet zadivljujućih načina LED osvetljenja, omogućavajući igračima da odaberu nijansu koja najbolje odgovara igrama koje igraju i to na sledeće načine: Flowing Light, Multicolor Breathing, Seven-Color Cycle Flickering, Switchable Static, Six-Color Cycle Breathing, Red and White Breathing Cycle, Red and White Cycle Flickering, White Static te White Breathing. Uz to, K10 pomaže igračima da poboljšaju učinak nekim korisnim funkcijama kao što su 26 tastera koji sprečavaju ghosting radi onemogućavanja promašenih ili slučajnih pritisaka tastera jer u žaru borbe pogrešno pritisnuti taster može značiti poraz. U kombinaciji sa ergonomski zaobljenim kapicama tastera, K10 poboljšava preciznost i istovremeno čini da tasteri budu ugodni na dodir. Praktični multimedijski tasteri omogućavaju brzo prilagođavanje muzike, zvuka i drugih efekata usred igre, bez potrebe za otvaranjem drugih programa ili aplikacija.

   Miš za igrače XPG INFAREX M20
   Zahvaljujući upotrebi OMRON prekidača miš INFAREX M20 nudi igračima responzivnost u pogađanju meta kad je to najvažnije, kao i učinkovito izvođenje zadataka. Osim toga, procena njegovog radnog veka od 20 miliona klikova znači da se radi o snažnom i pouzdanom mišu koji će vas, uz vrhunske performanse, dugo služiti. Dugme za prilagođavanje rezolucije s pet postavki omogućava menjanje osetljivosti pokazivača s 400 na 5000 tački po inču (DPI) radi optimalne kontrole u različitim situacijama. Logotip XPG obogaćen je RGB efektom „disanja“, a tu su i točkić za pomeranje, bočne trake za atraktivniji izgled i ergonomski dizajn za udobnost pri dugim igračkim sesijama i poboljšanu kontrolu. Svi pokreti, uključujući podizanje miša i njegovo pomeranje preko podloge, mogu se izvesti brzo, učinkovito i precizno.
    
   Tačna dostupnost proizvoda XPG INFAREX K10 i M20 može varirati u zavisnosti od regiona. Da biste saznali više o dostupnosti i cenama na konkretnim tržištima, obratite se najbližem predstavništvu kompanije ili maloprodajnom predstavniku XPG-a putem sajta www.xpg.com.
  • A4-B-081S vs A4-B-087S

   By s3, in Gejming Hardware ,
  • Virtus.pro osvojio Kuala Lumpur Major

   By s3, in Dota 2,
  • Noctua NH-U9S

   By s3, in Gejming Hardware ,


×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.