Jump to content
 • s3
  s3
  Sign in to follow this  

  PUBG IZAŠAO IZ EARLY ACCESSA, DONOSI BROJNE NOVINE I POBOLJŠANJA

  Nakon 9 meseci boravka u Early Access fazi na Steamu i više od 20 miliona igrača, PUBG je dobio 1.0 verziju i zvanično izašao na PC platformi.

  PUBG korporacija, zadužena za specijalno za ovu battle royale igru, u znak izlaska svim igračima besplatno daje majicu sa natpisom Winner Winner Chicken Dinner.

  pubg.jpg.1a7ad7f03b48b57595bfaad415cf8339.jpg

  Uz dolazak 1.0 verzije igrači mogu iskusiti novu mapu, Miramar, sa takođe novim sistemima preskakanja i penjanja, dodata je i replay funkcija. Igra nije ostali ni bez novih oružja, a dodata su i tri nova vozila.

  Izmenjena je balistika oružja, tako da sada vremenski uslovi utiču na putanju metka, a šteta naneta neprijateljima zavisi od oružja do oružja. Povećana je šteta koju metak nanosi po udarcu u grudi, a vrat je sada zaštićen kacigom.

  pubg-balistika.jpg.7bc08ccbd3937a76c9571799d41db3b1.jpg

  Opširna lista sa svim novinama i ispravkama vas očekuje prateći ovaj link.

  Vođa PUBG Corpa, Čang Han Kim, je izjavio da će 2018. godina biti velika za PUBG, i da igrače očekuje još bolja optimizacija, borba protiv varalica, ali i velika takmičenja u vidu PUBG lige.

  PlayerUnknown’s Battleground će definitivno sada postati još popularniji, i osim zvanično izlaska na PC-u, ova igra je svetlost dana ugledala i na Xbox One konzoli, gde je za samo 48 sati prodata u preko milion primeraka.


  Sign in to follow this  


  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in  Sign In Now • Gejming.rs
  Discord server
  12
  channels
  4
  online
 • Aktuelno

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.