Jump to content
 • s3
  s3
  Sign in to follow this  

  PUBG PREŠAO CIFRU OD 20 MILIONA PRODATIH KOPIJA

  PlayerUnknown’s Battleground je za manje od godinu dana, i tokom early access faze na Steamu, prodat u više od 20 miliona primeraka.

  Zajedno sa objavom novog dostignuća, Brendan Grin se na Twitteru izvinio zbog problema sa igrom i izjavio kako “tim vredno radi na pružanju sjajnog Battle Royale iskustva”.

  Broj prodatih kopija važi samo za PC, pošto je to jedina platforma za koju je PUBG trenutno dostupan, a najavljeno je da će 12. decembra izaći za Xbox One konzolu, a da će 1.0 verzija za računare biti dostupna do kraja godine.

  Bluehole je, kako bi ispratio veliko interesovanje, osnova zasebni studio, nazban PUBG Corp, koji je fokusiran samo na ovu igru. Nedavno je izašao novi apdejt koji je plavu zonu učinio smrtonosnijom nego pre i tako doveo do centralizacije akcije.

  Svakoga dana se u jednom momentu u igri nađe preko 2 miliona igrača, dok trenutni rekord u ovoj kategoriji čini 2,515,109 igrača. PUBG najveću publiku ima u Kini, čije su vlasti zapretile da će je zabraniti zato što nije u skladu sa društvenim vrednostima i šteti omladini.

   


  Sign in to follow this  


  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Create an account or sign in to comment

  You need to be a member in order to leave a comment

  Create an account

  Sign up for a new account in our community. It's easy!

  Register a new account

  Sign in

  Already have an account? Sign in here.

  Sign In Now • Gejming.rs
  Discord server
  11
  channels
  4
  online
 • Aktuelno

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.