Jump to content
 • s3
  s3
  Sign in to follow this  

  VOLITE SURVIVAL IGRE? VOLITE STEAMPUNK? BACITE POGLED NA VOLCANOIDS!

  Survival igre su bile “all the rage” početkom ove decenije, zahvaljujući neverovatnoj popularnosti igara kao što su Minecraft i Terraria.

  Ta popularnost je vremenom opala, ali daleko od toga da je nestala i i dan danas imamo gomilu hardkor fanova ovih igara, te tržište za njih svakako postoji.

  Upravo je u petak najavljena jedna nova survival igra koja nam deluje zanimljivo. Zove se Volcanoids i ima veoma izraženu stimpank (steampunk) tematiku, sa gomilom zupčanika, pare, mehaničkih mašina i “žutih” metala i legura( bakar, bronza, mesing…)

  Iako grafika deluje pomalo “žnj” i ne baš najsavremenije (mada autori naglašavaju da je u pitanju radno stanje igre), sam dizajn je zanimljiv, a za gejmplej će nam trebati da sačekamo i vidimo na šta će ličiti kada budemo imali više detalja i konkretnije gejmplej snimke.

  Sama igra se odvija na vulkanskom ostrvu (otuda i naziv) gde se prepliću tehnologija i ljudi u borbi za resursima, i na nama će biti da izgradimo našu bazu i vršimo bušenja u potrazi za novim nalazištima.

  Igra stiže u Early Access fazu januara naredne godine.

   


  Sign in to follow this  


  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Create an account or sign in to comment

  You need to be a member in order to leave a comment

  Create an account

  Sign up for a new account in our community. It's easy!

  Register a new account

  Sign in

  Already have an account? Sign in here.

  Sign In Now×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.