Jump to content
 • s3
  s3
  Sign in to follow this  

  Zvanično najavljen Ghost Recon Breakpoint

  Kao što je Ubisoft i najavio, ovog devetog maja nam je predstavljena najnovija iteracija u Ghost Recon serijalu sa nazivom Breakpoint.

  Developeri, među kojima se nalazi Ubisoft Belgrade, donose potpuno novu avanturu u kojoj igramo sa istom jedinicom sa kojom smo se sreli u Wildlands.

  Gejmplej će biti u suštini isti, celu igru ćemo moći da pređemo solo ili u coopu za do 4 igrača. Breakpoint nas vodi na fiktivno ostrvo Aurora na kojoj se nalazi opasna organizacija na čijem se čelu nalazi Kol D. Voker, kojeg igra Džon Berthal, glumac iz serije The Walking Dead.

  Igra će biti strogo bazirana na realizmu, pa će tako igrači morati da obraćaju pažnju na teren, kao i da koriste visoku travu, ili blato za kamuflažu, a bitni elemeti će biti i povrede i zamaranje karaktera. AI protivnika će biti izuzetno dobro odrađen i sam će menjati taktike tokom igranja.

  Od izlaska igre, igrače očekuje PvP nadmetanje u kojem se može igrati sa nekim od 4 karaktera koji se razlikuju po sposobnostima.

  Ghost Recon Breakpoint već ima zakazan i datum izlaska – 4. oktobar – a nakon izlaska igrači će na svaka 4 meseca dobijati novi sadržaj u vidu ekspanzija.

  Još više detalja o ovom naslovu možete pronaći u videu ispod.

   


  Sign in to follow this  


  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in  Sign In Now • Gejming.rs
  Discord server
  12
  channels
  7
  online
 • Aktuelno

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.