Jump to content
 • s3
  s3
  Sign in to follow this  

  Alve otkrio tačan datum izlaska igre Artifact

  Tačno sedam godina nakon što su najavili prvo zvanično pojavljivanje Dote 2, Valve je na isti datum objavio i kada ćemo prvi put uživo imati prilike da vidimo njihovu novu kartičnu igru Artifact, kao i datum njenog izlaska.737430572_artifact(1).jpg.024c4dcddec0c9fbbf7bae29c0130b47.jpg

  U izjavi za štampu koju je Valve objavio navodi se da će Artifact izaći 29. novembra na računarima, dok se sledeće godine očekuje izlazak igre na mobilnim telefonima. Sama igra će koštati 20 dolara, virtuelne kesice sa kartama će koštati 2 dolara, a evo i šta dobijate prilikom kupovine igre.

  Igra će debitovati na PAX West gejming festivalu koji se održava od 31. avgusta do 3. septembra, a ne čudi da je Valve odabrao baš ovaj događaja, s obzirom da se on održava u Sijetlu, gradu gde se nalazi njihovo sedište.

  S obzirom na to da je Valve prvi put najavio Artifact na prošlogodišnjem The Internationalu, za očekivati je da ćemo ove godine na TI8 videti nešto novo i ekskluzivno vezano za igru koju Dota 2 fanovi širom sveta sa nestrpljenjem iščekuju.


  Sign in to follow this  


  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Create an account or sign in to comment

  You need to be a member in order to leave a comment

  Create an account

  Sign up for a new account in our community. It's easy!

  Register a new account

  Sign in

  Already have an account? Sign in here.

  Sign In Now • Aktuelno

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.