Jump to content
 • s3
  s3
  Sign in to follow this  

  Astralis i Na'Vi u finalu FACEIT Majora

  Slično četvrtfinalnim mečevima, ni u polufinalu nije bilo prevelike neizvesnosti. Očito je da su Astralis i Natus Vincere zaista trenutno dva najbolja CS:GO tima na planeti, po tome kako su došli do velikog finala Majora u Londonu.

   

  Možda MiBR ima Macrela "coldzera" Davida, ali on niti je u formi u kojoj je Aleksandr "s1mple" Kostyliev, niti pored sebe ima nekog kao što je Denis "electronic" Sharipov. Izgleda da je ekipi Na'Vi trebao još jedan s1mple kako bi mogli da se nose sa najboljim svetskim ekipama, ali pitanje je da li je čak i to dovoljno protiv Astrlisa.

  Na'Vi se nije previše mučio protiv brazilske ekipe. S1mple je naravno predvodio svoj tim kao po običaju, sa 48 fragova i 1.57 rejtingom, zaista impresivnim rejtingom za polufinale Majora. Na'Vi je na obe mape vodio 10-5 na poluvremenu, s tim što je na Overpassu MiBR uspeo neko vreme da pruža otpor pa je konačan rezultat bio 16-10, dok su na Dust2 dobili sve runde u nastavku, za ubedljivu 16-5 pobedu.

  Interesantno je da je Team Liquid uzeo identičan broj rundi protiv Astralisa u drugom polufinalu. Danska ekipa je slavila 16-8 na mapi Nuke, na kojoj je Liquid uspevao da se brani bar u prvom poluvremenu, ali na mapi Mirage Astralis pokazuje zašto su najbolji na svetu. Još jednom perfektnom odbranom uzimaju 12 rundi u prvom poluvremenu nakon čega rutinski privode meč kraju rezultatom 16-7.

  Veliko finale je zakazano za 19 časova, kada ćemo konačno dobiti odgovor na pitanje da li s1mple i electronic mogu zajedničkim naporom da zaustave vladavinu Astralisa, koji željno iščekuje novu Major titulu.


  Sign in to follow this  


  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Create an account or sign in to comment

  You need to be a member in order to leave a comment

  Create an account

  Sign up for a new account in our community. It's easy!

  Register a new account

  Sign in

  Already have an account? Sign in here.

  Sign In Now • Aktuelno

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.