Jump to content
 • s3
  s3
  Sign in to follow this  

  Cadian stigao u North, MSL napušta tim, gade se vratio

  Danski CS:GO tim North nastavlja sa čestim izmenama u svom sastavu, a ovoga puta ekipu napušta jedan od njenih osnivača.

  Mathias "MSL" Lauridsen se oprostio od tima koji je potpisao za danski fudbalski klub Kopenhagen u januaru prošle godine. Oni su za to vreme osvojili četiri DreamHack turnira: Montreal 2017, Tours 2018, Valaencia 2018 i Stockholm 2018, na kom su savladali najbolje timove sveta na putu do titule, a MSL se istakao kao igrač turnira.

  I pored toga North je nastavio sa promenljivim igrama na FACEIT London Majoru, nisu uspeli da se plasiraju u top 8, što im je bio glavni cilj. Njega će zameniti talentovani lider američke ekipe Rogue, Casper "cadiaN" Moller, koji je oduševio na Majoru zrelom igrom iako njegov tim nije uspeo da dođe do glavne faze takmičenja.

  U ekipu se vratio Nicklas "gade" Gade koji će kompletirati tim, nakon perioda koji je proveo na pozajmici u OpTic Gamingu, dok će ekipu napustiti Nikolaj "niko2 Kristensen koji je došao u North na pozajmicu iz OpTic Gaminga, a dalju karijeru će nastaviti u OpTic-u.

   


  Sign in to follow this  


  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Create an account or sign in to comment

  You need to be a member in order to leave a comment

  Create an account

  Sign up for a new account in our community. It's easy!

  Register a new account

  Sign in

  Already have an account? Sign in here.

  Sign In Now • Gejming.rs
  Discord server
  11
  channels
  3
  online
 • Aktuelno

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.