Jump to content
 • s3
  s3
  Sign in to follow this  

  Izvučene grupe za LAN finale šeste sezone ECS lige

  Osam timova iz Evrope i Amerike je ostalo u borbi za nagradni fond od 660.000 dolara. Bez Na'Vi na turniru, timovi kao što su Team Liquid, MIBR i mousesports imaju odličnu priliku da se pobedom koja bi im donela 250.000 dolara približe vodećem Astralisu na vrhu svetske rang liste.

  Finale šeste sezone Esports Championship Series Lige se održava sledeće nedelje u Teksasu, od 22. do 25. novembra. Po četiri tima iz EU i NA grupa se plasiralo na veliku LAN završnicu, i sada ih samo nekoliko pobeda deli od velikog plena.

  Grupu A predvodi najbolji tim sveta - Astralis, a glavni rivali će im biti mousesports i MiBR. MiBR se spotakao na predhodna dva turnira koja su igrali i u osetnom su padu forme, dok mousesports igra sve bolje od kako su se vratili na staru postavu, ali im je MiBR oduvek bio velika prepreka, zbog čega će borba oko drugog mesta verovatno biti neizvesna do samog kraja. Sem ako u nju ne uspe da se umeša Cloud9, koji će pred domaćom publikom probati da završi godinu uz neočekivani uspeh.

  Grupa B na prvi pogled izgleda slabije, ali i u njoj nas očekuje puno akcije. Team Liquid i NRG Esports će dočekati evropske ekipe North i Ninjas in Pyjamas, u borbi za polufinale.

  Grupna faza će se igrati po GSL sistemu, prvi mečevi će biti BO1, a ostali BO3. Po dve ekipe će proći direktno u polufinala koja su na programu u subotu 24. novembra, dok je veliko finale zakazano za nedelju, dan kasnije.


  Sign in to follow this  


  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Create an account or sign in to comment

  You need to be a member in order to leave a comment

  Create an account

  Sign up for a new account in our community. It's easy!

  Register a new account

  Sign in

  Already have an account? Sign in here.

  Sign In Now×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.