Jump to content
 • s3
  s3
  Sign in to follow this  

  DreamHack organizuje prvi Dota 2 Minor u novoj sezoni

  DreamHack je potvrdio da će deseti DreamLeague biti prvi Minor u novoj sezoni. Osam ekipa će se boriti u Štokholmu za 300.000 dolara i slot na Kuala Lumpur Majoru.

  Iako su se prošle sezone organizacije podjednako grabile za Major i Minor Dota 2 turnire, čini se da su u novoj sezoni stvari poprilično drugačije. Po novom pravilu Minor turniri su vezani za Majore u smislu da se održavaju par dana pre njih, kao finalni kvalifikacioni turnir za poslednji slot na Majoru, što automatski znači da na njima neće igrati najbolji timovi, koji se kroz Major kvalifikacije izbore za učešće na Majoru.

  Zbog toga ne čudi da je PGL koji je prvobitno bio najavljen kao organizator prvog Minora odustao od toga, iako ne možemo sa sigurnošću tvrditi koji je razlog za DreamHackovo preuzimanje Minora.

  Kada je reč o samom turniru, on će se održati od 29. oktobra do 4. novembra, a evo i kako izgleda raspodela slotova po regijama - Evropa i Amerika će imati po dva predstavnika, dok će Kina, CIS, SEA i Južna Amerika dobiti po jedan slot.

   


  Sign in to follow this  


  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Create an account or sign in to comment

  You need to be a member in order to leave a comment

  Create an account

  Sign up for a new account in our community. It's easy!

  Register a new account

  Sign in

  Already have an account? Sign in here.

  Sign In Now • Aktuelno

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.