Jump to content
 • s3
  s3
  Sign in to follow this  

  Virtus.pro osvojio Kuala Lumpur Major

  Virtus.pro je uspeo da dođe do ogromne pobede u veoma neizvesnom velikom finalu prvog Dota 2 Majora u novoj sezoni, savladavši Team Secret u odlučujućoj petoj partiji.

  Team Secret je rušio sve pred sobom na putu do velikog finala, gde su želeli da ponove uspeh sa ESL Hamburga, ali im je na put stao tim koji su dan ranije savladali u finalu pobedničkog baraža.

  Virtus je silno želeo revanš, pobedili su Evil Geniuses u odlučujućem meču i izborili priliku da se za titulu bore protiv možda i najprijatnijeg iznenađenja od starta sezone.

  Virtus je odlučno poveo u velikom finalu, nadigravši Secret u ključnim momentima prve partije, koja je ujedno trajala i najkraće od svih u finalu - samo 34 minuta. Drugi gejm je obeležio Yeik Nai "MidOne" Zheng kome Virtus nije smeo prepustiti Broodmother kao poslednji pik, a naravno mora se spomenuti i Yazied "YapzOr" Jaradat i njegov 18-4-10 Weaver koji je zadavao glavobolje ruskom timu.

  Jedan wipe je bio dovoljan da ekipi Secret donese preokret i 2-1 prednost u trećoj partiji, što ih je dovelo na samo jednu pobedu od titule. Virtus je ipak uspeo smireno da uđe u četvrti gejm i uspostavio kontrolu, iako je Michal "Nisha" Jankowski igrao Morphlinga sa kojim je do tog meča imao 12 uzastopnih pobeda u profesionalnim partijama.

  Na putu do titule im se isprečio Roman "Ramzes666" Kushnarev koji je igrao svima dobrog poznatog Terrobladea. Njega je igrao i u petoj odlučujućoj partiji, dok je Nisha probao da odgovori sa Phantom Lancerom. Secret jeste vodio na početku, ali je Virtus dokazao zašto su jedan od najiskusnijih timova na planeti, slomivši otpor protivnika nakon nešto više od 40 minuta igre, nakon duže opsade Secretove baze.

  Virtus.pro je ovim postao Kuala Lumpur Major šampion, što im je donelo 350.000 dolara i najbitnije od svega - skoro 5.000 DPC poena (4950 tačnije).

   


  Sign in to follow this  


  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Create an account or sign in to comment

  You need to be a member in order to leave a comment

  Create an account

  Sign up for a new account in our community. It's easy!

  Register a new account

  Sign in

  Already have an account? Sign in here.

  Sign In Now

  • ADATA predstavlja tastaturu XPG INFAREX K10 s devet načina osvetljavanja i miš M20 s trajnim OMRON prekidačima

   ADATA® Technology, vodeći proizvođač DRAM modula visokih performansi i NAND fleš proizvoda, predstavio je dva nova dodatka za igrače: tastaturu XPG INFAREX K10 i miš M20. Tastatura K10 namenjena je poboljšanju igračkog iskustva i dolazi s devet načina osvetljavanja, tasterima koji sprečavaju ghosting i ergonomskim kapicama za tastere, dok M20 ima dva trajna OMRON prekidača, pet postavki rezolucije i RGB osvetljenje.
   Tastatura za igrače XPG INFAREX K10
   XPG K10 dodaje novu dimenziju igranju s ponudom devet zadivljujućih načina LED osvetljenja, omogućavajući igračima da odaberu nijansu koja najbolje odgovara igrama koje igraju i to na sledeće načine: Flowing Light, Multicolor Breathing, Seven-Color Cycle Flickering, Switchable Static, Six-Color Cycle Breathing, Red and White Breathing Cycle, Red and White Cycle Flickering, White Static te White Breathing. Uz to, K10 pomaže igračima da poboljšaju učinak nekim korisnim funkcijama kao što su 26 tastera koji sprečavaju ghosting radi onemogućavanja promašenih ili slučajnih pritisaka tastera jer u žaru borbe pogrešno pritisnuti taster može značiti poraz. U kombinaciji sa ergonomski zaobljenim kapicama tastera, K10 poboljšava preciznost i istovremeno čini da tasteri budu ugodni na dodir. Praktični multimedijski tasteri omogućavaju brzo prilagođavanje muzike, zvuka i drugih efekata usred igre, bez potrebe za otvaranjem drugih programa ili aplikacija.

   Miš za igrače XPG INFAREX M20
   Zahvaljujući upotrebi OMRON prekidača miš INFAREX M20 nudi igračima responzivnost u pogađanju meta kad je to najvažnije, kao i učinkovito izvođenje zadataka. Osim toga, procena njegovog radnog veka od 20 miliona klikova znači da se radi o snažnom i pouzdanom mišu koji će vas, uz vrhunske performanse, dugo služiti. Dugme za prilagođavanje rezolucije s pet postavki omogućava menjanje osetljivosti pokazivača s 400 na 5000 tački po inču (DPI) radi optimalne kontrole u različitim situacijama. Logotip XPG obogaćen je RGB efektom „disanja“, a tu su i točkić za pomeranje, bočne trake za atraktivniji izgled i ergonomski dizajn za udobnost pri dugim igračkim sesijama i poboljšanu kontrolu. Svi pokreti, uključujući podizanje miša i njegovo pomeranje preko podloge, mogu se izvesti brzo, učinkovito i precizno.
    
   Tačna dostupnost proizvoda XPG INFAREX K10 i M20 može varirati u zavisnosti od regiona. Da biste saznali više o dostupnosti i cenama na konkretnim tržištima, obratite se najbližem predstavništvu kompanije ili maloprodajnom predstavniku XPG-a putem sajta www.xpg.com.
  • Noctua NH-U9S

   By s3, in Gejming Hardware ,


×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.