Jump to content
 • s3
  s3
  Sign in to follow this  

  FACEIT organizuje sledeći CS:GO Major u Londonu!

  Najveći CS:GO turnir u organizaciji kompanije FACEIT stiže na Vembli! Najbolje ekipe sveta će se od 20. do 23. septembra boriti u SSE Areni kapaciteta preko 10.000 gledalaca za prestižni trofej i nagradni fond od milion dolara.

  FACEIT je jedna od vodećih kompanija u CS:GO esportu i već neko vreme se govori kako zaslužuju da dobiju šansu da organizuju elitni turnir, sa čim se očigledno i Valve složio. Kada su LAN takmičenja u pitanju, FACEIT se proslavio ECS ligom koja ulazi u svoju petu sezonu, a za razliku od ostalih Majora, ovoga puta će FACEIT organizovati sve faze takmičenja, od regionalnih onlaj kvalifikacija širom celog sveta, do velike LAN završnice.

  Poznato je da se igrači već neko vreme bune kako bi kvalifikacije za Major mogle mnogo bolje da se organizuju od onog što smo gledali do sad, tako da nema sumnje da će FACEIT poraditi na ovome, pošto su u više navrata dokazali da su neko ko sluša igrače i sarađuje sa njima. Oni će sada stati rame uz rame sa nekim od najvećih kompanija u svetu esporta koje su u prethodnom periodu organizovale Majore, kao što su ESL, DreamHack, ELEAGUE, PGL i MLG.

  Ovo će biti prvi CS:GO Major u Velikoj Britaniji i ujedno jedno od najvećih esport takmičenja do sada u ovoj zemlji, a prvi kontigent karata se očekuje u prodaji već početkom aprila.

  Aktuelni Major šampion je američka ekipa Cloud9 koja je prošlog meseca savladala FaZe Clan u velikom finalu 2018 Boston ELEAGUE Majora. 

  Izvor:(sportklub.rs)


  Sign in to follow this  


  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Create an account or sign in to comment

  You need to be a member in order to leave a comment

  Create an account

  Sign up for a new account in our community. It's easy!

  Register a new account

  Sign in

  Already have an account? Sign in here.

  Sign In Now • Gejming.rs
  Discord server
  11
  channels
  8
  online
 • Aktuelno

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.