Jump to content
 • s3
  s3
  Sign in to follow this  

  Prvi LoL heroji proslavili 9. rođendan

  Jedna od najpopularnijih video igara svih vremena je juče obeležila devet godina od kako je izašla alfa verzija, a sa njom i prvih 17 League of Legends heroja.

  Interesantno je videti koliko je igra napredovala za ovih devet godina i kako smo od cifre od 17 heroja došli do 139, a verujemo da mlađi igrači ovog naslova mahom ni ne znaju ko su bili prvi heroji koji su ugledali svetlost dana u Summoners Riftu.

  Kompletnu listu čine: Alistar, Annie, Ashe, Fiddlestick, Jax, Kayle, Master Yi, Morgana, Nunu, Ryze, Sion, Sivir, Soraka, Teemo, Tristana, Twisted Fate i Warwick. Oni će sledeće godine u ovo vreme slaviti deceniju postojanja, što znači da će biti stariji čak i od nekih igrača LoL-a, čija popularnost ne opada i nakon svih ovih godina.

  Veliki broj starih heroja je doživeo ogromne promene od nastanka, kako vizuelne tako i kada je sama mehanika u igri u pitanju. Neki su maltene neprepoznatljivi, poput Ryzea koji je nekoliko puta do sad redizajniran, ali Riot i dalje ima problema da ga izbalansira, dok neki još uvek čekaju ozbiljnije promene, protiv Fiddlesticka koji trenutno ne može da se nosi ni sa mnogo jačim junglerima, ni sa moćnim magovima na mid lejnu.

  3adfc54b-d4d0-4a34-bc88-02ecd375019c.jpg.d726268cd7a46c461f034ffa70ac7860.jpg

  Od početnih heroja u LoL esportu najčešće imamo prilike da gledamo Alistara, koji je zbog toga što je odličan izbor za započinjanje timskih borbi i dalje veoma popularan, a ult mu pomaže da preživi većinu napada u ranoj fazi igre. ADC heroji Tristana, Ashe i Sivir su čest izbor u zavisnosti od toga kako se bot lejn meta razvija, Sivir zbog ultija i snage u ubijanju velike količine miniona, a Ashe zbog veoma korisnog ultija, koji se razlikuje od većine onog što ADC heroji donose u timske borbe.

  Jax je trenutno neočekivano čest izbor u meti nakon nerfa većine jakih junglera, dok ga na topu sporadično gledamo a oduvek zabavan jungler Nunu je uz poslednje buffove takođe video igru u nekoliko vodećih svetskih liga od starta nove sezone.

  Izvor:(sportklub.rs)


  Sign in to follow this  


  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Create an account or sign in to comment

  You need to be a member in order to leave a comment

  Create an account

  Sign up for a new account in our community. It's easy!

  Register a new account

  Sign in

  Already have an account? Sign in here.

  Sign In Now • Aktuelno

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.