Jump to content
 • s3
  s3
  Sign in to follow this  

  Riot deli ranked po pozicijama od sledeće godine

  Nove divizije, rangiranje po pozicijama koje igrate, ukidanje klasičnih promo mečeva na startu sezone, i podela sezone na tri dela samo su neke od pregršt promena koje Riot sprema za 2019. godinu.

  Kada započnete igranje rankeda u sleećoj sezoni, već nakon prve partije koju odigrate dobijate "provisional rank" koji ćete samo vi moći da vidite, i na kraju partija koje su do sada definisale vaš rang, nećete moći da zapadnete u diviziju nižu od nje. Riot navodi da ćete i dalje nastavljati iz manje lige nego u kojoj ste bili, ali ćete već nakon prvog gejma znati šta okvirno da očekujete.

  Promenu koja će dići najviše prašine, podele ranga po pozicijama, Riot opravdava time što po njima ranked trenutno ne nagrađuje igrače koji igraju više pozicija u odnosu na OTP igrače koji igraju samo jednu poziciju/heroja (one trick pony).

  Riot ovim želi da se nagrade igrače koji kada dobiju takozovanu "autofill" poziciju odigraju dobro, ali ovo je automatski mač sa dve oštrice, pošto će većina igrača gledati samo na svoj rang pozicije koju primarno igraju, što znači da će moći da "troluju" u partijama u kojima ne igraju svoju glavnu ulogu, jer im neće uticati na rang koji im je bitan.

  LOL_CMS_203_Article_03_fzfor56zi4c9cq2egjf2.thumb.png.dcbbd6364e53034bdb8ee87a623f5adc.png

  Sistem unutar igre će probati da podobnije namesti poklapanje igrača koju god poziciju da igrate, tako da ako ste gold na midu, silver na topu, i dobijete top lejn, igraćete protiv drugog silver igrača. Ove promene se za sada neće implementirati u dva najveća ranga u LoL-u, Master i Challenger.

  Riot je takođe objasnio da pojedini igrači provedu previše vremena u istom "tier-u", zbog čega će pored bronze, silvera, golda, platine i diamonda nov sistem imati još dva tiera između njih, ali će svaka biti podeljena na četiri umesto pet divizija kao do sad.

  Jedna od promena koja će se svideti igračima je ta da ćete od sada odmah na startu sezone imati okvir u zavisnosti od toga koja ste divizija, umesto da morate da čekate kraj sezone da ga dobijete.

  Detaljnu listu promena možete pročitati ovde.

  Edited by s3


  Sign in to follow this  


  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Create an account or sign in to comment

  You need to be a member in order to leave a comment

  Create an account

  Sign up for a new account in our community. It's easy!

  Register a new account

  Sign in

  Already have an account? Sign in here.

  Sign In Now • Aktuelno

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.