Jump to content
 • s3
  s3
  Sign in to follow this  

  ADATA predstavlja PCIe Gen3x4 M.2 2280 SSD-ove XPG SX6000 Pro

  ADATA Technology, vodeći proizvođač DRAM modula i NAND fleš proizvoda predstavio je PCIe Gen3x4 M.2 2280 SSD-ove XPG SX6000 Pro koji poseduju tehnologiju NVMe 1.3 i 3D NAND fleš što omogućava izuzetne brzine i kapacitet do 1 TB. Ovo ih čini kvalitetnom alternativom SATA SSD-ovima. Uz to, zahvaljujući svom dizajnu, SSD-ovi SX6000 Pro tanji su od standardnih M.2 2280 SSD-ova i omogućuju veći nivo kompatibilnosti.

  Izvrsna alternativa za nadogradnje u raznim primenama

  ADATA proizvodi SX6000 Pro dostupni su u kapacitetima od 256 GB, 512 GB i 1 TB. Za korisnike PC-ja koji traže opipljivo poboljšanje performansi SX6000 Pro savršeno funkcioniše kao naslednik SATA-e. Glavna prednost SSD-a SX6000 Pro je njegov izuzetni odnos cene i performansi. Kako koristi 3D TLC NAND, tehnologiju NVMe 1.3 i interfejs PCIe Gen3x4, SX6000 Pro dostiže brzinu čitanja do 2100 MB/s i pisanja 1500 MB/s te random performanse do 250K/240K ulazno-izlaznih operacija u sekundi – to znači do četiri puta brže od uobičajenog SATA SSD-a.

  SX6000-Pro_pakovanje.thumb.jpg.9c6856fd7e949a7a68b9dfdceb2a07f8.jpg

  Jednostran dizajn radi lakše montaže

  Uz jednostran dizajn debljine 2,15 mm, SSD-ovi SX6000 Pro puno su tanji od standardnih M.2 SSD-ova. Ovaj  dizajn je savršen za notebook računare, male desktop računare i ultrabook-ove s najnovijim Intelovim® i AMD-ovim platformama.

  Poboljšan integritet podataka i dugoročna upotreba

  SX6000 Pro nudi brojne karakteristike kojima se unapređuju performanse i trajnost, a zajedničke su svim ADATA-inim XPG SSD-ovima. Među takvim karakteristikama su i glavni memorijski bafer i SLC cacheiranje koji osiguravaju bolju raspodelu opterećenja i dosledne vrhunske performanse, čak i pri izvršavanju zahtevnih zadataka kao što su AAA igre ili renderovanje video-zapisa. SX6000 Pro podržava i tehnologiju ispravljanja grešaka LDPC (Low-Density Parity-Check) koja otkriva i ispravlja širok raspon grešaka radi pouzdanijeg prenosa podataka i dužeg veka trajanja.

  Uz petogodišnju garanciju

  Svaki deo SSD-ova SX6000 Pro prošao je strogu proveru i testiranje kako bi bili garantovani vrhunski kvalitet i pouzdanost. Stoga ovi uređaji dolaze uz petogodišnju garanciju.

   


  Sign in to follow this  


  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Create an account or sign in to comment

  You need to be a member in order to leave a comment

  Create an account

  Sign up for a new account in our community. It's easy!

  Register a new account

  Sign in

  Already have an account? Sign in here.

  Sign In Now

  • ADATA predstavlja tastaturu XPG INFAREX K10 s devet načina osvetljavanja i miš M20 s trajnim OMRON prekidačima

   ADATA® Technology, vodeći proizvođač DRAM modula visokih performansi i NAND fleš proizvoda, predstavio je dva nova dodatka za igrače: tastaturu XPG INFAREX K10 i miš M20. Tastatura K10 namenjena je poboljšanju igračkog iskustva i dolazi s devet načina osvetljavanja, tasterima koji sprečavaju ghosting i ergonomskim kapicama za tastere, dok M20 ima dva trajna OMRON prekidača, pet postavki rezolucije i RGB osvetljenje.
   Tastatura za igrače XPG INFAREX K10
   XPG K10 dodaje novu dimenziju igranju s ponudom devet zadivljujućih načina LED osvetljenja, omogućavajući igračima da odaberu nijansu koja najbolje odgovara igrama koje igraju i to na sledeće načine: Flowing Light, Multicolor Breathing, Seven-Color Cycle Flickering, Switchable Static, Six-Color Cycle Breathing, Red and White Breathing Cycle, Red and White Cycle Flickering, White Static te White Breathing. Uz to, K10 pomaže igračima da poboljšaju učinak nekim korisnim funkcijama kao što su 26 tastera koji sprečavaju ghosting radi onemogućavanja promašenih ili slučajnih pritisaka tastera jer u žaru borbe pogrešno pritisnuti taster može značiti poraz. U kombinaciji sa ergonomski zaobljenim kapicama tastera, K10 poboljšava preciznost i istovremeno čini da tasteri budu ugodni na dodir. Praktični multimedijski tasteri omogućavaju brzo prilagođavanje muzike, zvuka i drugih efekata usred igre, bez potrebe za otvaranjem drugih programa ili aplikacija.

   Miš za igrače XPG INFAREX M20
   Zahvaljujući upotrebi OMRON prekidača miš INFAREX M20 nudi igračima responzivnost u pogađanju meta kad je to najvažnije, kao i učinkovito izvođenje zadataka. Osim toga, procena njegovog radnog veka od 20 miliona klikova znači da se radi o snažnom i pouzdanom mišu koji će vas, uz vrhunske performanse, dugo služiti. Dugme za prilagođavanje rezolucije s pet postavki omogućava menjanje osetljivosti pokazivača s 400 na 5000 tački po inču (DPI) radi optimalne kontrole u različitim situacijama. Logotip XPG obogaćen je RGB efektom „disanja“, a tu su i točkić za pomeranje, bočne trake za atraktivniji izgled i ergonomski dizajn za udobnost pri dugim igračkim sesijama i poboljšanu kontrolu. Svi pokreti, uključujući podizanje miša i njegovo pomeranje preko podloge, mogu se izvesti brzo, učinkovito i precizno.
    
   Tačna dostupnost proizvoda XPG INFAREX K10 i M20 može varirati u zavisnosti od regiona. Da biste saznali više o dostupnosti i cenama na konkretnim tržištima, obratite se najbližem predstavništvu kompanije ili maloprodajnom predstavniku XPG-a putem sajta www.xpg.com.
  • A4-B-081S vs A4-B-087S

   By s3, in Gejming Hardware ,
  • Virtus.pro osvojio Kuala Lumpur Major

   By s3, in Dota 2,
  • Noctua NH-U9S

   By s3, in Gejming Hardware ,


×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.