Jump to content
 • s3
  s3
  Sign in to follow this  

  ADATA predstavlja spoljni hard disk HD830

  ADATA predstavlja HD830 – svoj najizdržljiviji spoljni hard disk (HDD) do sada. Karakteriše ga ultra snažna aluminijumska spoljašnost, troslojna konstrukcija i oznaka IP68 koja ukazuje na vrhunsku zaštitu podataka. Štaviše, HD830 je usklađen s normom MIL-STD-810G 516.6 i može podneti do 3000 kg opterećenja. Pored toga, opremljen je i šok senzorima koji sprečavaju greške i bad sector-e usled slučajnog pada i potresa.

  Naizgled neuništiv

  Čvrsta aluminijumska spoljašnost uređaja HD830 ne samo da je u stanju da izdrži nezgodne padove i brutalnu silu, već može da podnese i opterećenje od 3000 kg, što je otprilike jednako zajedničkoj masi pedeset osoba. HD830 usklađen je i s američkom vojnom normom MIL-STD-810G 516.6, pa tako može preživeti padove s visine do 1,22 metra. Troslojna konstrukcija nudi potpunu zaštitu spolja i iznutra, uključujući čvrsto spoljno silikonsko kućište u crnoj ili plavoj boji, sloj koji amortizuje udarce i obloženi nosač koji čvrsto drži disk na mestu.

  HD830_2.thumb.jpg.d7c6243cdaa57e269869c824108b1918.jpg

  Zaštita zahvaljujući senzorima udaraca

  Spoljni diskovi slabijeg kvaliteta nastavljaju sa funkcionisanjem i nakon pada, što može dovesti do grešaka i bad sector-a. HD830 ima senzore udaraca koji zaustavljaju aktivnost diska čim prepoznaju udarac, kao na primer u slučaju nenamernog ispuštanja. Korisnici će znati da su se senzori aktivirali po tome što LED pokazatelj svetli crveno. Kad opasnost prođe, LED pokazatelj će svetleti plavo i disk će nastaviti s normalnim funkcionisanjem.

  Oklopljen sa stilom, pregršt kapaciteta za skladištenje

  Snažna aluminijumska spoljašnost uređaja HD830 izrađena je s površinom grube teksture i završnom obradom peskarenjem, dok mu dva snažna bočna nosača daju izgled pravog ratnika. U eri 4K Ultra HD video zapisa i drugih sadržaja visoke rezolucije korisnicima nikad nije dosta kapaciteta za skladištenje zbog čega će se HD830 sa kapacitetima od 2 TB, 4 TB i 5 TB HD830 pokazati savršenim.

  Kao i ostali spoljni hard diskovi kompanije ADATA i HD830 podleže trogodišnjoj garanciji.


  Sign in to follow this  


  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Create an account or sign in to comment

  You need to be a member in order to leave a comment

  Create an account

  Sign up for a new account in our community. It's easy!

  Register a new account

  Sign in

  Already have an account? Sign in here.

  Sign In Now • Gejming.rs
  Discord server
  10
  channels
  7
  online
 • Aktuelno

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.