Jump to content
 • s3
  s3
  Sign in to follow this  

  ADATA predstavlja SSD-ove XPG SX8200 Pro i GAMMIX S5 i DDR4 memoriju GAMMIX D30

  ADATA Technology, vodeći proizvođač DRAM modula i NAND fleš proizvoda, predstavio je danas novu liniju hardvera za gejming koja obuhvata M.2 2280 SSD XPG SX8200 Pro, PCIe Gen3x4 M.2 2280 SSD GAMMIX S5 i DDR4 memorijski modul GAMMIX D30.

  XPG SX8200 Pro – unapređenje na neverovatne performanse

  M.2 2280 SSD SX8200 Pro najbrži je XPG-ov SSD dosada, a namenjen je PC entuzijastima, igračima i overklokerima. Njegov ultrabrzi interfejs PCIe Gen3x4 omogućava izuzetne brzine čitanja/pisanja od 3500/3000 MB/s čime uveliko nadmašuje SATA-inih 6 Gb/s. SX8200 Pro podržava NVMe 1.3 i ima izvanredne random performanse čitanja/pisanja od 390K/380K ulazno-izlaznih operacija u sekundi. Uz SLC keširanjem i DRAM keš baferom, E2E zaštitu podataka i LDPC ECC, on održava velike brzine i integritet podataka čak i tokom krajnje zahtevnih primena kao što su igranje, renderovanje i overklokovanje.

  SX8200-Pro.thumb.jpg.733050520d3770970c56eefa78d7af41.jpg

  XPG GAMMIX S5 – budite „kul“ u žaru bitke

  Uz PCIe Gen3x4 M.2 2280 SSD XPG GAMMIX S5 korisnici mogu brže podizati sistem, učitavati ga i prenositi podatke. Zahvaljujući podršci za NVMe 1.3 i 3D NAND fleš on nudi do četiri puta brže performanse od SATA SSD-ova. Osim toga, GAMMIX S5 je prepoznatljiv po izvanrednim sposobnostima odvođenja toplote zahvaljujući ugrađenom hladnjaku. Tanki crni hladnjak sa uglačanom mat završnom obradom čini da GAMMIX S5 izgleda „kul“. U poređenju sa M.2 SSD-ovima bez hladnjaka GAMMIX S5 je do 10 °C hladniji, što omogućava veću stabilnost sistema. GAMMIX S5 ima HMB (Host Memory Buffer) i SLC keširanje, pa ubrzava čitanje/pisanje na 2100/1500 MB/s. GAMMIX S5 proizvodi se u kapacitetima od 256 GB, 512 GB i 1 TB.

  GAMMIX-S5.thumb.jpg.d8dfe67894fe6a96894f94ff5884d293.jpg

  XPG GAMMIX D30 – juriš ka pobedi

  DDR4 memorijski modul GAMMIX D30 ima interesantan dizajn u obliku krila koji ostavlja utisak snage. Okružen je sivim sjajnim hladnjakom, a vizuelnoj dopadljivosti doprinosi kontrast koji mu daje delimično transparentan crveni ili crni poklopac. GAMMIX D30 ima izvrsne performanse uz brzine do 4600 MHz, a podržava platforme Intel® X299 2666 MHz i AMD AM4 / Ryzen. Uz Intel® Extreme Memory Profile (XMP) 2.0 overklokovanje je sada još jednostavnije: umesto prilagođavanja pojedinačnih parametara u BIOS-u, sve može biti podešeno direktno iz operativnog sistema. GAMMIX D30 je konstruisan od čipova visokog kvaliteta odabranih strogim postupkom filtriranja. Jednako kvalitetne su i matične ploče, a koje zaista povećavaju vek trajanja tog memorijskog modula.

  SX8200 Pro i GAMMIX S5 će biti dostupni već ovog meseca, dok će zainteresovani za GAMMIX D30 morati pričekati do novembra. Tačna dostupnost ovih proizvoda može varirati u zavisnosti od regiona. Da biste saznali više o dostupnosti i cenama na konkretnim tržištima, obratite se najbližem predstavništvu kompanije ADATA ili maloprodajnom predstavniku putem sajta GAMMIX-D30.thumb.jpg.2b683d5c3c79d600b74d4d2df41ff057.jpg.


  Sign in to follow this  


  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Create an account or sign in to comment

  You need to be a member in order to leave a comment

  Create an account

  Sign up for a new account in our community. It's easy!

  Register a new account

  Sign in

  Already have an account? Sign in here.

  Sign In Now

  • ADATA predstavlja tastaturu XPG INFAREX K10 s devet načina osvetljavanja i miš M20 s trajnim OMRON prekidačima

   ADATA® Technology, vodeći proizvođač DRAM modula visokih performansi i NAND fleš proizvoda, predstavio je dva nova dodatka za igrače: tastaturu XPG INFAREX K10 i miš M20. Tastatura K10 namenjena je poboljšanju igračkog iskustva i dolazi s devet načina osvetljavanja, tasterima koji sprečavaju ghosting i ergonomskim kapicama za tastere, dok M20 ima dva trajna OMRON prekidača, pet postavki rezolucije i RGB osvetljenje.
   Tastatura za igrače XPG INFAREX K10
   XPG K10 dodaje novu dimenziju igranju s ponudom devet zadivljujućih načina LED osvetljenja, omogućavajući igračima da odaberu nijansu koja najbolje odgovara igrama koje igraju i to na sledeće načine: Flowing Light, Multicolor Breathing, Seven-Color Cycle Flickering, Switchable Static, Six-Color Cycle Breathing, Red and White Breathing Cycle, Red and White Cycle Flickering, White Static te White Breathing. Uz to, K10 pomaže igračima da poboljšaju učinak nekim korisnim funkcijama kao što su 26 tastera koji sprečavaju ghosting radi onemogućavanja promašenih ili slučajnih pritisaka tastera jer u žaru borbe pogrešno pritisnuti taster može značiti poraz. U kombinaciji sa ergonomski zaobljenim kapicama tastera, K10 poboljšava preciznost i istovremeno čini da tasteri budu ugodni na dodir. Praktični multimedijski tasteri omogućavaju brzo prilagođavanje muzike, zvuka i drugih efekata usred igre, bez potrebe za otvaranjem drugih programa ili aplikacija.

   Miš za igrače XPG INFAREX M20
   Zahvaljujući upotrebi OMRON prekidača miš INFAREX M20 nudi igračima responzivnost u pogađanju meta kad je to najvažnije, kao i učinkovito izvođenje zadataka. Osim toga, procena njegovog radnog veka od 20 miliona klikova znači da se radi o snažnom i pouzdanom mišu koji će vas, uz vrhunske performanse, dugo služiti. Dugme za prilagođavanje rezolucije s pet postavki omogućava menjanje osetljivosti pokazivača s 400 na 5000 tački po inču (DPI) radi optimalne kontrole u različitim situacijama. Logotip XPG obogaćen je RGB efektom „disanja“, a tu su i točkić za pomeranje, bočne trake za atraktivniji izgled i ergonomski dizajn za udobnost pri dugim igračkim sesijama i poboljšanu kontrolu. Svi pokreti, uključujući podizanje miša i njegovo pomeranje preko podloge, mogu se izvesti brzo, učinkovito i precizno.
    
   Tačna dostupnost proizvoda XPG INFAREX K10 i M20 može varirati u zavisnosti od regiona. Da biste saznali više o dostupnosti i cenama na konkretnim tržištima, obratite se najbližem predstavništvu kompanije ili maloprodajnom predstavniku XPG-a putem sajta www.xpg.com.
  • Noctua NH-U9S

   By s3, in Gejming Hardware ,


×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.