Jump to content
 • s3
  s3
  Sign in to follow this  

  Dell predstavio novi Alienware m15 – najlakši i najtanji Alienware gejming laptop do sada

  Kompanija Dell predstavila je novi gaming laptop Alienware m15, dijagonale 15 inča i revolucionarnog industrijskog dizajna, presvučen legurama magnezijuma za veću efikasnost i mobilnost. Dve boje, Epic Silver i Nebula Red, doprinose atraktivnom dizajnu, a u kombinaciji s prenosivošću laptopa, pružaju igračima vrhunsko iskustvo igre bilo gde, s vrhunskim performansama koje su u rangu sa PC gaming iskustvom.

  Alienware-m15-gaming-laptop-2.thumb.png.925634e9767a91b606670a9822d166ec.png

  Najnovija dopuna Dell Alienware gaming seriji laptopova, Alienware m15 najlakši je i najtanji gaming laptop do sada i savršen izbor za igrače koji preferiraju laku prenosivost i mobilnost.

  Alienware-m15-gaming-laptop-3.thumb.png.1149a7d91ef4a096bc1eebe690c31ca3.png

  Novi Alienware m15 je prvi gaming laptop manji od 17’’ sa numeričkom tastaturom. Poseduje Alienware tastaturu mSerije sa anti-ghosting tasterima i hodom tastera od 1,4mm, kao i četiri Alien-FX zone.

  Alienware-m15-gaming-laptop-4.thumb.png.bb2ee64833a0ba90f715dfb95acab265.png

  Pokreće ga  8. generacija Intel procesora, a zahvaljujući NVIDIA GTX 1060 OC i 1070 Max-Q grafičkim karticama i dodatnoj podršci Alienware Graphics Amplifier-a dobija se i mogućnost korišćenja VR tehnologije. Uz očekivani paket Alienware Command Centra i AlienFX prilagodljivih RGB osvetljenja, Alienware Cryo-Tech 2.0. tehnologiju za efikasno hlađenje kao i baterije uz koju možete igrati 17 sati, ovaj laptop je zaista prava gaming mašina za bilo kad i bilo gde.

   


  Sign in to follow this  


  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Create an account or sign in to comment

  You need to be a member in order to leave a comment

  Create an account

  Sign up for a new account in our community. It's easy!

  Register a new account

  Sign in

  Already have an account? Sign in here.

  Sign In Now

  • ADATA predstavlja tastaturu XPG INFAREX K10 s devet načina osvetljavanja i miš M20 s trajnim OMRON prekidačima

   ADATA® Technology, vodeći proizvođač DRAM modula visokih performansi i NAND fleš proizvoda, predstavio je dva nova dodatka za igrače: tastaturu XPG INFAREX K10 i miš M20. Tastatura K10 namenjena je poboljšanju igračkog iskustva i dolazi s devet načina osvetljavanja, tasterima koji sprečavaju ghosting i ergonomskim kapicama za tastere, dok M20 ima dva trajna OMRON prekidača, pet postavki rezolucije i RGB osvetljenje.
   Tastatura za igrače XPG INFAREX K10
   XPG K10 dodaje novu dimenziju igranju s ponudom devet zadivljujućih načina LED osvetljenja, omogućavajući igračima da odaberu nijansu koja najbolje odgovara igrama koje igraju i to na sledeće načine: Flowing Light, Multicolor Breathing, Seven-Color Cycle Flickering, Switchable Static, Six-Color Cycle Breathing, Red and White Breathing Cycle, Red and White Cycle Flickering, White Static te White Breathing. Uz to, K10 pomaže igračima da poboljšaju učinak nekim korisnim funkcijama kao što su 26 tastera koji sprečavaju ghosting radi onemogućavanja promašenih ili slučajnih pritisaka tastera jer u žaru borbe pogrešno pritisnuti taster može značiti poraz. U kombinaciji sa ergonomski zaobljenim kapicama tastera, K10 poboljšava preciznost i istovremeno čini da tasteri budu ugodni na dodir. Praktični multimedijski tasteri omogućavaju brzo prilagođavanje muzike, zvuka i drugih efekata usred igre, bez potrebe za otvaranjem drugih programa ili aplikacija.

   Miš za igrače XPG INFAREX M20
   Zahvaljujući upotrebi OMRON prekidača miš INFAREX M20 nudi igračima responzivnost u pogađanju meta kad je to najvažnije, kao i učinkovito izvođenje zadataka. Osim toga, procena njegovog radnog veka od 20 miliona klikova znači da se radi o snažnom i pouzdanom mišu koji će vas, uz vrhunske performanse, dugo služiti. Dugme za prilagođavanje rezolucije s pet postavki omogućava menjanje osetljivosti pokazivača s 400 na 5000 tački po inču (DPI) radi optimalne kontrole u različitim situacijama. Logotip XPG obogaćen je RGB efektom „disanja“, a tu su i točkić za pomeranje, bočne trake za atraktivniji izgled i ergonomski dizajn za udobnost pri dugim igračkim sesijama i poboljšanu kontrolu. Svi pokreti, uključujući podizanje miša i njegovo pomeranje preko podloge, mogu se izvesti brzo, učinkovito i precizno.
    
   Tačna dostupnost proizvoda XPG INFAREX K10 i M20 može varirati u zavisnosti od regiona. Da biste saznali više o dostupnosti i cenama na konkretnim tržištima, obratite se najbližem predstavništvu kompanije ili maloprodajnom predstavniku XPG-a putem sajta www.xpg.com.
  • A4-B-081S vs A4-B-087S

   By s3, in Gejming Hardware ,
  • Virtus.pro osvojio Kuala Lumpur Major

   By s3, in Dota 2,
  • Noctua NH-U9S

   By s3, in Gejming Hardware ,


×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.