Jump to content
 • s3
  s3
  Sign in to follow this  

  Dell predstavlja gaming inovacije na 10. Gamescom-u

  Jubilarni deseti Gamescom će postati najveće digitalno igralište od 22. do 25. avgusta u Kelnu, u Nemačkoj, gde će Dell i Alienware pokazivati gejmerima kako da uz pomoć najnovijeg hardvera, softvera i drugih alata igraju kao profesionalni eSport igrači i svoje gejming fantazije pretvore u stvarnost.

  Dell će na najvećem sajmu za interaktivne igre i interaktivnu zabavu u Evropi potvrditi svoju lidersku poziciju kada su u pitanju PC igrice i gejming zajednica. Dell donosi nedavno najavljen eSport online trening u okviru Alienware Akademije, nove verzije Alienware desktop računara i laptopova do najnovijih gaming monitora dizajniranih za hardcore i casual igrače.

  „Gamescom nam svakog leta daje priliku da dođemo u Evropu i donesemo neke od naših najsvežijih inovacija za 350.000 entuzijastičnih posetilaca“, rekao je Frank Azor, potpredsednik i generalni direktor kompanije Alienware, G serije i KSPS. „S ponosom ćemo i ove godine ispuniti njihova očekivanja najnovijim tehnologijama na svim Alienware sistemima, pomažući igračima da se takmiče u svom najboljem izdanju“.

  Dell-Gaming-Monitor-3.thumb.jpg.5634faf516f8c2a7b03e3a27eb1febd8.jpg

  Alienware Academy – eSport trening platforma

  Saradnjom od više od jedne decenije, Dell i Alienware stekli su reputaciju u svetu  eSporta, kao i zahvaljujući partnerstvima kompanije Alienware sa NBA i NBA 2K League i partnerstvu sa eSport organizacijom Team Liquid za Alienware Training Facility u Los Anđelesu.

  Na Gamescom-u, posetioci će imati prilike da isprobaju dugo očekivanu Alienware akademiju, besplatnu online platformu za obuku koja će eSportistima omogućiti da nauče da igraju kao profesionalci. Predavači su profesionalci iz Team Liquid-a, a njihovi Counter-Strike: Global Offensive kursevi podučavaju mehaniku i strategiju, kako bi doprineli poboljšanju igre uz pomoć Tobii uređaja za praćenje pogleda, toplotnih karata, statistike i ostalih alata. Ovo pomaže eSportistima da poboljšavaju svoje veštine, ostvare ciljeve, dobiju povratnu informaciju nakon časova i izmere svoj učinak prema zajednici.

  Aurora-2.thumb.png.be286687b41ea8733b2f62eb4185ed5e.png

  Alienware Command Centar

  Na CES 2018, Alienware je premijerno predstavio Alienware Command centar, svojevrsni „gaming homepage“ koji spaja sistemska podešavanja, sadržaje i druge funkcije. Alienware Command Centar je besplatan sa svim Alienware periferijama i može se koristiti na bilo kom računarskom sistemu, bez obzira na brend. Uz pomoć integrisane kontrolne ploče, gaming biblioteke, FX i funkcije upravljanja napajanjem, ova nova funkcija omogućava brz, jednostavan pristup čitavom igračkom katalogu i mogućnost finog podešavanja postavki.

  Dell-Gaming-Monitor-1.jpg.8c536583755d9c46bf013a8adb1d8bd7.jpg

  Dell gaming monitori od 24” i 27”

  Nedavno predstavljena Dell G serija od četiri gejming laptopa, proširena je novinama za ljubitelje desktop računara: potpuno novim Dell gejming monitorima. Novi 24-inčni monitor sa FHD rezolucijom i 27-inčni monitor sa KHD rezolucijom, brzim stopama osvežavanja (144 Hz za 24“ i 155 Hz za 27”) i ekstremno brzim odzivom od 1 ms za igranje s minimalnim ulaznim kašnjenjem, pružaju iskustvo neprekinute igre koje nudi igračima fleksibilnost za uključivanje ili isključivanje AMD FreeSync. Korisnici mogu prilagoditi do tri korisnička profila i odabrati unapred podešene režime za najbolje personalizovano gejming iskustvo. Recon-Blue metalik boja inspirisana gejmingom doprinosi jedinstvenom izgledu Dell računara i gejming iskustva.

  Dell-Gaming-Monitor-2.jpg.379b259c78f9e1c2ed2a9222e7347f76.jpg

  Nove verzije Alienware Aurora i Area 51

  Poznati PC za trening eSport tima Team Liquid, Alienware Aurora nadograđena je NVIDIA® GeForce® RTX 2070, 2080 i 2080 Ti GPUs. Kao kućište srednjih dimenzija, Aurora je dokazano snažna gejming podrška eSport profesionalcima kojima trebaju snažne performanse i mogućnosti nadogradnje, idealna za VR, 4K pa čak i do 12K igre s najvišim grafičkim opcijama.

  Area-51-side.thumb.png.16179762b246a8d5bbb097a43d14b394.png

  Alienware premijum uređaj u segmentu igara, s jedinstvenim dizajnom, Area-51 sa svojim prepoznatljivim trijadama takođe će biti dostupan s nadogradnjom u vidu nove NVIDIA® GeForce® RTX 2070, 2080 i 2080 Ti GPUs. Kreiran za entuzijaste koji žele superiorno gejming iskustvo i nezaustavljive performanse za najnovije 4K i 8K igre i streaming, novi Area-51 je snažna zver s do 18-core Intel® procesora.

  Aurora-1.thumb.png.0c486491a1d36287c302c77606be8ac9.png

   

  Alienware 15 and 17 gaming laptops

  Alienware 15 i 17, vrhunski gejming laptopovi, sada imaju pozadinsko LED osvetljenje za pojedinačne tastere, što omogućava neograničen broj kombinacija osvetljenja i efekata. Unapređena TactX tastatura i n-key rollover omogućavaju više od 100 ključnih komandi za maksimalni broj akcija u minuti, i jedina je tastatura na laptopu sa hodom tastera od 2,2 mm.


  Sign in to follow this  


  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Create an account or sign in to comment

  You need to be a member in order to leave a comment

  Create an account

  Sign up for a new account in our community. It's easy!

  Register a new account

  Sign in

  Already have an account? Sign in here.

  Sign In Now

  • ADATA predstavlja tastaturu XPG INFAREX K10 s devet načina osvetljavanja i miš M20 s trajnim OMRON prekidačima

   ADATA® Technology, vodeći proizvođač DRAM modula visokih performansi i NAND fleš proizvoda, predstavio je dva nova dodatka za igrače: tastaturu XPG INFAREX K10 i miš M20. Tastatura K10 namenjena je poboljšanju igračkog iskustva i dolazi s devet načina osvetljavanja, tasterima koji sprečavaju ghosting i ergonomskim kapicama za tastere, dok M20 ima dva trajna OMRON prekidača, pet postavki rezolucije i RGB osvetljenje.
   Tastatura za igrače XPG INFAREX K10
   XPG K10 dodaje novu dimenziju igranju s ponudom devet zadivljujućih načina LED osvetljenja, omogućavajući igračima da odaberu nijansu koja najbolje odgovara igrama koje igraju i to na sledeće načine: Flowing Light, Multicolor Breathing, Seven-Color Cycle Flickering, Switchable Static, Six-Color Cycle Breathing, Red and White Breathing Cycle, Red and White Cycle Flickering, White Static te White Breathing. Uz to, K10 pomaže igračima da poboljšaju učinak nekim korisnim funkcijama kao što su 26 tastera koji sprečavaju ghosting radi onemogućavanja promašenih ili slučajnih pritisaka tastera jer u žaru borbe pogrešno pritisnuti taster može značiti poraz. U kombinaciji sa ergonomski zaobljenim kapicama tastera, K10 poboljšava preciznost i istovremeno čini da tasteri budu ugodni na dodir. Praktični multimedijski tasteri omogućavaju brzo prilagođavanje muzike, zvuka i drugih efekata usred igre, bez potrebe za otvaranjem drugih programa ili aplikacija.

   Miš za igrače XPG INFAREX M20
   Zahvaljujući upotrebi OMRON prekidača miš INFAREX M20 nudi igračima responzivnost u pogađanju meta kad je to najvažnije, kao i učinkovito izvođenje zadataka. Osim toga, procena njegovog radnog veka od 20 miliona klikova znači da se radi o snažnom i pouzdanom mišu koji će vas, uz vrhunske performanse, dugo služiti. Dugme za prilagođavanje rezolucije s pet postavki omogućava menjanje osetljivosti pokazivača s 400 na 5000 tački po inču (DPI) radi optimalne kontrole u različitim situacijama. Logotip XPG obogaćen je RGB efektom „disanja“, a tu su i točkić za pomeranje, bočne trake za atraktivniji izgled i ergonomski dizajn za udobnost pri dugim igračkim sesijama i poboljšanu kontrolu. Svi pokreti, uključujući podizanje miša i njegovo pomeranje preko podloge, mogu se izvesti brzo, učinkovito i precizno.
    
   Tačna dostupnost proizvoda XPG INFAREX K10 i M20 može varirati u zavisnosti od regiona. Da biste saznali više o dostupnosti i cenama na konkretnim tržištima, obratite se najbližem predstavništvu kompanije ili maloprodajnom predstavniku XPG-a putem sajta www.xpg.com.
  • A4-B-081S vs A4-B-087S

   By s3, in Gejming Hardware ,
  • Virtus.pro osvojio Kuala Lumpur Major

   By s3, in Dota 2,
  • Noctua NH-U9S

   By s3, in Gejming Hardware ,


×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.