Jump to content
 • s3
  s3
  Sign in to follow this  

  Kingston Digital je lider na tržištu klijentskih SSD uređaja među nezavisnim proizvođačima

  • Kingston lider u svim kategorijama sa ukupno 23 procenta tržišnog udela
  • Rangiranje nedavno objavljeno od strane Analist DRAMeXschange, divizije kompanije TrendForce

  Kingston Digital, Inc., divizija u okviru Kingston Technology Company, Inc. svetskog lidera u oblasti memorijskih proizvoda i tehnoloških rešenja, danas je objavila da je  DRAMeXchange, divizija TrendForce, proglasila Kingston za broj jedan dobavljača SSD uređaja za čitavu 2017. godinu. Prema DRAMeXschangeu, Kingston je imao odličnih 23 procenta udela na tržištu od ukupno 55 miliona isporučenih jedinica.

  DRAMeXschange je jedno od pet istraživačkih odeljenja kompanije TrendForce i sprovodi temeljna i metodična istraživanja u NAND i DRAM industrijama još od nastanka 2000. godine.

  Nalazi kompanije DRAMeXschange pokazuju da je Kingston uspeo da se pozicionira značajno iznad konkurencije na tržištu koje raste velikom brzinom. Rezultati dodatno potvrđuju da je Kingston lider u proizvodnji SSD-a, pošto dobavljač koji zauzima drugo mesto ima udeo od 8 procenata ukupnog kanala distribucije. Kao kategorija, third-party SSD proizvođači čine 60 posto od ukupnog broja isporučenih SSD-a tokom 2017. godine. Kingstonova pozicija sa SSD uređajima, veoma je slična uspehu koji je ostvaren i na tržištu DRAM-a, gde je kompanija najveći third-party snabdevač memorijskim modulima već više od jedne decenije.

  „Za nas je velika čast to što se nalazimo na prvom mestu ove liste. Razlika koju Kingston pravi u odnosu na druge krije se u tome koliko je sa nama lako poslovati, nivo prodajne podrške koju pružamo, kao i pristup inženjerima i proizvodnim ekspertima koji pružamo svim našim korisnicima i partnerima,“ rekao je Tony Hollingsbee, business manager SSD divizije za region EMEA pri Kingstonu. „Preko 30 godina, Kingstonov fokus je na našim kupcima i partnerima u kanalima distribucije širom sveta. Taj sjajni odnos pomogao je u tome da naš SSD biznis brzo raste, još od kada smo na tržište plasirali naš prvi SSD tokom 2009 godine. Ovaj uspeh,  delimo u potpunosti sa njima.“

  Na sledećem grafikonu prikazana je pozicija Kingstona na tržištu kanala distribucije SSD uređaja:

  SSD-Market-Share-2017-DRAMeXchange.jpg.d46d5dd472cdc1cea156b150b69aafff.jpg


  Sign in to follow this  


  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Create an account or sign in to comment

  You need to be a member in order to leave a comment

  Create an account

  Sign up for a new account in our community. It's easy!

  Register a new account

  Sign in

  Already have an account? Sign in here.

  Sign In Now

  • ADATA predstavlja tastaturu XPG INFAREX K10 s devet načina osvetljavanja i miš M20 s trajnim OMRON prekidačima

   ADATA® Technology, vodeći proizvođač DRAM modula visokih performansi i NAND fleš proizvoda, predstavio je dva nova dodatka za igrače: tastaturu XPG INFAREX K10 i miš M20. Tastatura K10 namenjena je poboljšanju igračkog iskustva i dolazi s devet načina osvetljavanja, tasterima koji sprečavaju ghosting i ergonomskim kapicama za tastere, dok M20 ima dva trajna OMRON prekidača, pet postavki rezolucije i RGB osvetljenje.
   Tastatura za igrače XPG INFAREX K10
   XPG K10 dodaje novu dimenziju igranju s ponudom devet zadivljujućih načina LED osvetljenja, omogućavajući igračima da odaberu nijansu koja najbolje odgovara igrama koje igraju i to na sledeće načine: Flowing Light, Multicolor Breathing, Seven-Color Cycle Flickering, Switchable Static, Six-Color Cycle Breathing, Red and White Breathing Cycle, Red and White Cycle Flickering, White Static te White Breathing. Uz to, K10 pomaže igračima da poboljšaju učinak nekim korisnim funkcijama kao što su 26 tastera koji sprečavaju ghosting radi onemogućavanja promašenih ili slučajnih pritisaka tastera jer u žaru borbe pogrešno pritisnuti taster može značiti poraz. U kombinaciji sa ergonomski zaobljenim kapicama tastera, K10 poboljšava preciznost i istovremeno čini da tasteri budu ugodni na dodir. Praktični multimedijski tasteri omogućavaju brzo prilagođavanje muzike, zvuka i drugih efekata usred igre, bez potrebe za otvaranjem drugih programa ili aplikacija.

   Miš za igrače XPG INFAREX M20
   Zahvaljujući upotrebi OMRON prekidača miš INFAREX M20 nudi igračima responzivnost u pogađanju meta kad je to najvažnije, kao i učinkovito izvođenje zadataka. Osim toga, procena njegovog radnog veka od 20 miliona klikova znači da se radi o snažnom i pouzdanom mišu koji će vas, uz vrhunske performanse, dugo služiti. Dugme za prilagođavanje rezolucije s pet postavki omogućava menjanje osetljivosti pokazivača s 400 na 5000 tački po inču (DPI) radi optimalne kontrole u različitim situacijama. Logotip XPG obogaćen je RGB efektom „disanja“, a tu su i točkić za pomeranje, bočne trake za atraktivniji izgled i ergonomski dizajn za udobnost pri dugim igračkim sesijama i poboljšanu kontrolu. Svi pokreti, uključujući podizanje miša i njegovo pomeranje preko podloge, mogu se izvesti brzo, učinkovito i precizno.
    
   Tačna dostupnost proizvoda XPG INFAREX K10 i M20 može varirati u zavisnosti od regiona. Da biste saznali više o dostupnosti i cenama na konkretnim tržištima, obratite se najbližem predstavništvu kompanije ili maloprodajnom predstavniku XPG-a putem sajta www.xpg.com.
  • Noctua NH-U9S

   By s3, in Gejming Hardware ,


×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.