Jump to content
 • s3
  s3
  Sign in to follow this  

  Nova Dell Alienware Aurora unapređena 9. generacijom Intelovih procesora serije K

  Prošlo je skoro pet godina od najave razvoja, Alienware Aurore, najjačeg gaming računara vrhunskih performansi kakve korisnici Alienware branda i očekuju. Postavljajući trendove, 2017. godine je Aurora unapređena 8. generacijom Intel procesora sa 6 jezgara, a ni 12 meseci kasnije, kreativci iz Alienware laboratorija predstavljaju najnoviju nadogradnju – Alienware Aurora s ugrađenim Intel procesorima sa 8 jezgara 9. generacije K-serije (i5, i7, i9).

  Aurora je namenjena igračima koji traže više od standardnog igračkog iskustva, a nova Aurora u kombinaciji s naprednom generacijom Intel procesora, revolucionarnim sistemom hlađenja, posebno oblikovanim kućištem koje održava optimalnu temperaturu rada i najnaprednijim grafičkim karticama nudi upravo to, nenadmašno iskustvo igre bilo da je reč o 4K i VR tehnologijama ili najnovijim esports naslovima.

  Alienware-Aurora-2.thumb.png.53c374479eeb453d00ccb559bfc5199d.png

  Uz Auroru, Alienware predstavlja i novi Alienware Command Centar koji omogućava igračima ultimativnu personalizaciju svoje igre i stila, od kontrole, osvetljenja, tastature, slušalica i mikrofona do najnovijih overclocking alata koje je Intel nadogradio sa Solder Thermal Interface Material (STIM), a koji pruža neverovatnu nadogradnju preformansi, dok opcija Gaming Library pruža prilagodljivost funkcija osvetljenja, zvuka ili performansi na svakoj pojedinačnoj igri.

  Alienware prilikom kreiranja Aurore nije mislio samo na strastvene gejmere, već i na programere i kreativce. Uz nove Intel procesore 9. generacije snimanje videa, montaža, kreiranje sadržaja i deljenje istog biće izuzetno brzo i jednostavno. Intel Quick Sync Video omogućava ubrzavanje hardware sistema za najnovije video kodeke, a Intel Optane memorija pamti najčešće korišćene aplikacije i te ubrzava njihov upload i korišćenje uz ubrzavanje renderovanja.

  Alienware-Aurora-1.thumb.png.4796792813e1f261cca0c5b728487b03.png

  Nova generacija Aurore i Intela je spremna da zadovolji najzahtevnije igrače i kreativce širom sveta.


  Sign in to follow this  


  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Create an account or sign in to comment

  You need to be a member in order to leave a comment

  Create an account

  Sign up for a new account in our community. It's easy!

  Register a new account

  Sign in

  Already have an account? Sign in here.

  Sign In Now

  • Dell EMC Cyber Recovery – najnoviji softver za zaštitu podataka od cyber napada

   Novi Dell EMC Cyber Recovery softver upravlja i automatizuje izolaciju i oporavak kritičnih sigurnosnih kopija podataka radi zaštite od destruktivnih cyber napada Obezbeđuje zaštitu kopija najvažnijih podataka kako bi se poslovni procesi u slučaju cyber napada nastavili što je pre moguće Dell EMC donosi najnovije rešenje za borbu protiv ransomware softvera (ucenjivački softver) i cyber napada – Cyber Recovery softver koji dolazi s inovativnom automatizacijom, radnim sistemom i sigurnosnim analitikama koje izoluju kopije podataka ali ih i takođe stavljaju na raspolaganje za nesmetano odvijanje posla u slučaju cyber napada.
   Cyber napadi postali su učestala pojava koja neretko izaziva prekide u poslovanju koji mogu trajati danima, čak i nedeljama, i mogu dovesti do velikih novčanih gubitaka. Iako brojne kompanije imaju moćne softvere za zaštitu i otkrivanje pretnji, suočavaju se s nemogućnošću brzog oporavka u slučajevima uspešnih ransomware i cyber napada.
   „Zlonamerni entuzijasti i sofisticirani cyber napadači, naročito oni koji se bave ransomware softverima, ciljano napadaju zaštitu podataka i infrastrukturu za bekapovanje podataka. Složeni pristup zaštiti podataka unutar portfolija i naš Dell EMC Cyber Recovery softver omogućavaju izolaciju podataka i predstavlja poslednju liniju odbrane podataka za ključne poslovne podatke od različitih cyber pretnji,“ istakla je Beth Phalen, predsednica Sektora za zaštitu podataka kompanije Dell EMC.
   Dell EMC Cyber Recovery je novi softver integrisan sa hardverom za deponovanje Dell EMC Data Domain zaštite. On pruža rešenje koje kombinuje prednosti izolacije podataka i kontinuiteta poslovanja kako bi se smanjio uticaj cyber napada, istovremeno obezbeđujući bržu i veću verovatnoću uspeha u vraćanju kritičnih podataka i sistema.
   Softver automatizuje zadržavanje izolovanih sigurnih kopija kritičnih podataka unutar Cyber Recovery Vault (CR Vault) i sklanja ih od napada. Istovremeno predstavljajući i test zonu, CR Vault korisnicima omogućava da obavljaju sigurnosnu analizu na izolovanim podacima bez potrebe za ponovnim uspostavljanjem i potencijalnim aktiviranjem zlonamernog softvera (malware) koji može biti prisutan u zaštićenom skupu podataka. Novi REST API automatizacioni okvir pruža besprekornu integraciju sa sigurnosnim analitičkim programskim paketima kao što je Index Engines CyberSense, koji primenjuje više od 40 heuristika kako bi se utvrdili indikatori kompromisa.
   Dell EMC nudi i Cyber Recovery Service usluge koje omogućavaju personalizaciju softvera i usluga skrojenih prema potrebama specifičnih zahteva klijenata u vezi sa zaštitom podataka. Ova usluga uključuje jednodnevnu radionicu sa Dell EMC stručnim savetnicima, kao i usluge savetovanja za razvoj strategije povraćaja podataka i pripremnih radnji. Saveti i smernice baziraju se na savetodavnoj usluzi s dubljim uvidom u strategiju cyber oporavka kako bi se preporučila optimizovana mapa implementacije. To podrazumeva i razvoj izveštaja recovery maturity model report, koji označava trenutnu situaciju s najboljim praksama u industriji. Takođe, uključena i radionica ključnih materijala i informativna sesija za prikupljanje podataka o klijentovim aplikacijama kako bi se razumele kritične tačke poslovanja. Time će se će omogućiti davanje boljih preporuka podataka i aplikacija koje bi Cyber Recovery Vault trebalo da zaštititi.
   Nove usluge implementacije pomažu u maksimizovanju mogućnosti Dell EMC Cyber Recovery Solutions rešenja. Mogu se dodati u ProDeploy Enterprise Suite ili kupiti zasebno i dostupni su u dve varijacije kako odgovorili potrebama kupaca.
   Dell EMC Services mogu prilagoditi implementaciju Cyber Recovery Solution dodatnim slučajevima upotrebe. To može uključivati dodatne Dell EMC tehnologije, razvijanje detaljnih operativnih postupaka i implementaciju prilagođenih kontrolnih ploča i izveštavanje.
  • A4-Tech T50

   By s3, in Gejming Hardware ,
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.