Jump to content
 • s3
  s3
  Sign in to follow this  

  Nova Dell Alienware Aurora unapređena 9. generacijom Intelovih procesora serije K

  Prošlo je skoro pet godina od najave razvoja, Alienware Aurore, najjačeg gaming računara vrhunskih performansi kakve korisnici Alienware branda i očekuju. Postavljajući trendove, 2017. godine je Aurora unapređena 8. generacijom Intel procesora sa 6 jezgara, a ni 12 meseci kasnije, kreativci iz Alienware laboratorija predstavljaju najnoviju nadogradnju – Alienware Aurora s ugrađenim Intel procesorima sa 8 jezgara 9. generacije K-serije (i5, i7, i9).

  Aurora je namenjena igračima koji traže više od standardnog igračkog iskustva, a nova Aurora u kombinaciji s naprednom generacijom Intel procesora, revolucionarnim sistemom hlađenja, posebno oblikovanim kućištem koje održava optimalnu temperaturu rada i najnaprednijim grafičkim karticama nudi upravo to, nenadmašno iskustvo igre bilo da je reč o 4K i VR tehnologijama ili najnovijim esports naslovima.

  Alienware-Aurora-2.thumb.png.53c374479eeb453d00ccb559bfc5199d.png

  Uz Auroru, Alienware predstavlja i novi Alienware Command Centar koji omogućava igračima ultimativnu personalizaciju svoje igre i stila, od kontrole, osvetljenja, tastature, slušalica i mikrofona do najnovijih overclocking alata koje je Intel nadogradio sa Solder Thermal Interface Material (STIM), a koji pruža neverovatnu nadogradnju preformansi, dok opcija Gaming Library pruža prilagodljivost funkcija osvetljenja, zvuka ili performansi na svakoj pojedinačnoj igri.

  Alienware prilikom kreiranja Aurore nije mislio samo na strastvene gejmere, već i na programere i kreativce. Uz nove Intel procesore 9. generacije snimanje videa, montaža, kreiranje sadržaja i deljenje istog biće izuzetno brzo i jednostavno. Intel Quick Sync Video omogućava ubrzavanje hardware sistema za najnovije video kodeke, a Intel Optane memorija pamti najčešće korišćene aplikacije i te ubrzava njihov upload i korišćenje uz ubrzavanje renderovanja.

  Alienware-Aurora-1.thumb.png.4796792813e1f261cca0c5b728487b03.png

  Nova generacija Aurore i Intela je spremna da zadovolji najzahtevnije igrače i kreativce širom sveta.


  Sign in to follow this  


  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Create an account or sign in to comment

  You need to be a member in order to leave a comment

  Create an account

  Sign up for a new account in our community. It's easy!

  Register a new account

  Sign in

  Already have an account? Sign in here.

  Sign In Now

  • ADATA predstavlja tastaturu XPG INFAREX K10 s devet načina osvetljavanja i miš M20 s trajnim OMRON prekidačima

   ADATA® Technology, vodeći proizvođač DRAM modula visokih performansi i NAND fleš proizvoda, predstavio je dva nova dodatka za igrače: tastaturu XPG INFAREX K10 i miš M20. Tastatura K10 namenjena je poboljšanju igračkog iskustva i dolazi s devet načina osvetljavanja, tasterima koji sprečavaju ghosting i ergonomskim kapicama za tastere, dok M20 ima dva trajna OMRON prekidača, pet postavki rezolucije i RGB osvetljenje.
   Tastatura za igrače XPG INFAREX K10
   XPG K10 dodaje novu dimenziju igranju s ponudom devet zadivljujućih načina LED osvetljenja, omogućavajući igračima da odaberu nijansu koja najbolje odgovara igrama koje igraju i to na sledeće načine: Flowing Light, Multicolor Breathing, Seven-Color Cycle Flickering, Switchable Static, Six-Color Cycle Breathing, Red and White Breathing Cycle, Red and White Cycle Flickering, White Static te White Breathing. Uz to, K10 pomaže igračima da poboljšaju učinak nekim korisnim funkcijama kao što su 26 tastera koji sprečavaju ghosting radi onemogućavanja promašenih ili slučajnih pritisaka tastera jer u žaru borbe pogrešno pritisnuti taster može značiti poraz. U kombinaciji sa ergonomski zaobljenim kapicama tastera, K10 poboljšava preciznost i istovremeno čini da tasteri budu ugodni na dodir. Praktični multimedijski tasteri omogućavaju brzo prilagođavanje muzike, zvuka i drugih efekata usred igre, bez potrebe za otvaranjem drugih programa ili aplikacija.

   Miš za igrače XPG INFAREX M20
   Zahvaljujući upotrebi OMRON prekidača miš INFAREX M20 nudi igračima responzivnost u pogađanju meta kad je to najvažnije, kao i učinkovito izvođenje zadataka. Osim toga, procena njegovog radnog veka od 20 miliona klikova znači da se radi o snažnom i pouzdanom mišu koji će vas, uz vrhunske performanse, dugo služiti. Dugme za prilagođavanje rezolucije s pet postavki omogućava menjanje osetljivosti pokazivača s 400 na 5000 tački po inču (DPI) radi optimalne kontrole u različitim situacijama. Logotip XPG obogaćen je RGB efektom „disanja“, a tu su i točkić za pomeranje, bočne trake za atraktivniji izgled i ergonomski dizajn za udobnost pri dugim igračkim sesijama i poboljšanu kontrolu. Svi pokreti, uključujući podizanje miša i njegovo pomeranje preko podloge, mogu se izvesti brzo, učinkovito i precizno.
    
   Tačna dostupnost proizvoda XPG INFAREX K10 i M20 može varirati u zavisnosti od regiona. Da biste saznali više o dostupnosti i cenama na konkretnim tržištima, obratite se najbližem predstavništvu kompanije ili maloprodajnom predstavniku XPG-a putem sajta www.xpg.com.
  • A4-B-081S vs A4-B-087S

   By s3, in Gejming Hardware ,
  • Virtus.pro osvojio Kuala Lumpur Major

   By s3, in Dota 2,
  • Noctua NH-U9S

   By s3, in Gejming Hardware ,


×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.