Jump to content
 • s3
  s3
  Sign in to follow this  

  Sklad dizajna i performansi: MMD lansira novi Philips 276E8VJSB monitor

  • 4K Ultra HD tehnologija za oštre, jasne slike
  • 10-bitni ekrann za svetle, živopisne boje
  • Tanak, savremeni dizajn za jednostavnu eleganciju

  MMD, vodeća tehnološka kompanija i brend licencirani partner za Philips monitore, najavljuje potpuno novi Philips 276E8VJSB LCD monitor. Ovaj 27-inčni (68,6 cm) 4K UHD monitor opremljen je najnovijom tehnologijom za ultra jasan kvalitet slike, superiorno osvetljenje, jasnoću i živopisne slike, a u monitor se može gledati iz gotovo bilo kojeg ugla. Njegov tanak i elegantan dizajn i karakteristike usmerene prema korisniku, čine ga atraktivnim izborom, kako za profesionalne korisnike, tako i za one koji će ga koristiti u privatne svrhe.

  276E8QSB_QDSB_QJAB_ftr_rflx2.thumb.jpg.c14a7e6c15c960f4deeb9341e9e2a522.jpg

  Superioran  kvalitet slike

  Philips 276E8VJSB monitor nudi vrhunsku tehnologiju koja garantuje besprekoran kvalitet slike, čineći ovaj monitor idealnim za prikaz fotografija, filmova i pretraživanje interneta, ali i za profesionalnu pirmenu koja zahteva konstantnu preciznost boja i dosledno osvetljenje.

  UltraClear 4K UHD (3840 x 2160) rezolucija omogućuje sjajnu preciznost zahvaljujući pločama odličnih radnih karakteristika, dok IPS LED tehnologija za širokougaono gledanje osigurava precizan prikaz slika i boja, a izuzetno širok ugao gledanja od 178/178 stepeni, osigurava uživanje u slikama iz gotovo bilo kojeg ugla. 10-bitni ekran pruža bogatu dubinu boja uz 1,074 milijardi boja i 12-bitnu internu obradu za reprodukciju uglađenih, prirodnih boja bez vidljivih gradacija i gubitka nijansi.

  276E8QSB_b.thumb.jpg.8992377f305851178818e0583a486f2d.jpg

  Elegantan dizajn

  Philips 276E8VJSB monitor je istovremeno snažan i elegantan. Prikladan je za dvostruko povezivanje i prikaz. Njegove izuzeno uske ivice osiguravaju minimalne smetnje i besprekoran izgled za povećanu produktivnost, dok je njegov tanak i savremen dizajn pristaje svakom domu.

  276E8QSB_QDSB_QJAB_s.thumb.jpg.5977eb35318fcac63fe025c53f5a7f59.jpg

  Usmeren prema  korisniku

  Opremljen širokom paletom prikladnih karakteristika i opcija, Philips 276E8VJSB dizajniran je kako bi korisničko iskustvo učinio što prijatnijim. Karakteristike ovog monitora uključuju MultiView povezivost za bezbrižno izvršavanje različitih zadataka na više monitora, Flicker-Free tehnologiju koja reguliše osvetljenje i smanjuje treperenje za prijatnije gledanje i manje oštećenja očiju nakon dugotrajne upotrebe, LowBlue Mode za smanjenje štetnog kratkotalasnog plavog svetla kao i  ekološki prihvatljive materijale za veću održivost i nižu potrošnju energije za jeftinije račune.

  Philips 276E8VJSB stiže na tržište sredinom novembra po preporučenoj maloprodajnoj ceni od:

  Philips 276E8VJSB – 35.269,00 din. (bez PDV-a)

  Više informacija o Philips monitorima: https://www.philips.co.uk/c-m-pc/monitors


  Sign in to follow this  


  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Create an account or sign in to comment

  You need to be a member in order to leave a comment

  Create an account

  Sign up for a new account in our community. It's easy!

  Register a new account

  Sign in

  Already have an account? Sign in here.

  Sign In Now

  • ADATA predstavlja tastaturu XPG INFAREX K10 s devet načina osvetljavanja i miš M20 s trajnim OMRON prekidačima

   ADATA® Technology, vodeći proizvođač DRAM modula visokih performansi i NAND fleš proizvoda, predstavio je dva nova dodatka za igrače: tastaturu XPG INFAREX K10 i miš M20. Tastatura K10 namenjena je poboljšanju igračkog iskustva i dolazi s devet načina osvetljavanja, tasterima koji sprečavaju ghosting i ergonomskim kapicama za tastere, dok M20 ima dva trajna OMRON prekidača, pet postavki rezolucije i RGB osvetljenje.
   Tastatura za igrače XPG INFAREX K10
   XPG K10 dodaje novu dimenziju igranju s ponudom devet zadivljujućih načina LED osvetljenja, omogućavajući igračima da odaberu nijansu koja najbolje odgovara igrama koje igraju i to na sledeće načine: Flowing Light, Multicolor Breathing, Seven-Color Cycle Flickering, Switchable Static, Six-Color Cycle Breathing, Red and White Breathing Cycle, Red and White Cycle Flickering, White Static te White Breathing. Uz to, K10 pomaže igračima da poboljšaju učinak nekim korisnim funkcijama kao što su 26 tastera koji sprečavaju ghosting radi onemogućavanja promašenih ili slučajnih pritisaka tastera jer u žaru borbe pogrešno pritisnuti taster može značiti poraz. U kombinaciji sa ergonomski zaobljenim kapicama tastera, K10 poboljšava preciznost i istovremeno čini da tasteri budu ugodni na dodir. Praktični multimedijski tasteri omogućavaju brzo prilagođavanje muzike, zvuka i drugih efekata usred igre, bez potrebe za otvaranjem drugih programa ili aplikacija.

   Miš za igrače XPG INFAREX M20
   Zahvaljujući upotrebi OMRON prekidača miš INFAREX M20 nudi igračima responzivnost u pogađanju meta kad je to najvažnije, kao i učinkovito izvođenje zadataka. Osim toga, procena njegovog radnog veka od 20 miliona klikova znači da se radi o snažnom i pouzdanom mišu koji će vas, uz vrhunske performanse, dugo služiti. Dugme za prilagođavanje rezolucije s pet postavki omogućava menjanje osetljivosti pokazivača s 400 na 5000 tački po inču (DPI) radi optimalne kontrole u različitim situacijama. Logotip XPG obogaćen je RGB efektom „disanja“, a tu su i točkić za pomeranje, bočne trake za atraktivniji izgled i ergonomski dizajn za udobnost pri dugim igračkim sesijama i poboljšanu kontrolu. Svi pokreti, uključujući podizanje miša i njegovo pomeranje preko podloge, mogu se izvesti brzo, učinkovito i precizno.
    
   Tačna dostupnost proizvoda XPG INFAREX K10 i M20 može varirati u zavisnosti od regiona. Da biste saznali više o dostupnosti i cenama na konkretnim tržištima, obratite se najbližem predstavništvu kompanije ili maloprodajnom predstavniku XPG-a putem sajta www.xpg.com.
  • A4-B-081S vs A4-B-087S

   By s3, in Gejming Hardware ,
  • Virtus.pro osvojio Kuala Lumpur Major

   By s3, in Dota 2,
  • Noctua NH-U9S

   By s3, in Gejming Hardware ,


×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.