Jump to content
 • s3
  s3
  Sign in to follow this  

  Otkrijte ko vas više ne prati na Instagramu

  Ako se pitate zbog čega vam broj pratioca na Instagramu pada, verovatno se pitate i o kome je tačno reč. Uz ove aplikacije to možete i otkriti.

  Najjednostavniji način provere ko vas više ne prati na Instagramu je ručno brojanje i praćenje pojedinih korisnika. Ako broj padne, uvek možete pogledati listu i otkriti o kome se radi. Ako imate puno pratioca taj zadatak je, doduše, nemoguć – što znači da morate pribeći spoljnim aplikacijama da vaše pratioce broji umesto vas.

  S obzirom na veliki broj prevara, Instagram je postrožio pravila koja brojnim spoljnim aplikacijama smanjuje mogućnost pristupa vašoj listi pratioca, što znači da u trenutku pisanja ovog članka postoji jako mali broj onih koje rade.

  Follow Meter je aplikacija koja daje uvid u vašu popularnost na Instagramu, ljude koji su vas prestali pratiti i tako dalje. Nakon što je instalirate i pokrenete na iOS-u ili Androidu, moraćete se kroz aplikaciju prijaviti na Instagram. Grafički prikaz pokazaće vam broj ljudi koji su vas prestali pratiti, one koji vas ne odluče pratiti nakon što ste vi krenuli pratiti njih te naravno, one koji su pratili vas bez da ste vi pratili njih.

  Neke funkcije aplikacije dostupne su putem mikrotransakcija, ali prema mišljenju korisnika, Follow Meter je navodno vredan truda, pošto je jedna od retkih aplikacija koje su se prilagodile novim pravilima Instagrama.

  Druga aplikacija vredna spomena nosi ime Follow Cop, a radi samo na Androidu. Ako ste vlasnik spomenute platforme koji ozbiljno traži elegantnu aplikaciju za analizu pratioca, ona je definitivno vredna vaše pažnje. Follow Cop vam omogućava praćenje broja pratioca, korisnika koji vaš „follow“ ne odluče uzvratiti svojim, najveće obožavaoce i tako dalje.

  S obzirom na to da aplikacija prikazuje samo nedavne događaje, korisno ju je proveravati često. Ako odlučite vratiti ‘milo za drago’, pratioce koji su vas prestali pratiti možete i sami „odpratiti“.


  Sign in to follow this  


  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Create an account or sign in to comment

  You need to be a member in order to leave a comment

  Create an account

  Sign up for a new account in our community. It's easy!

  Register a new account

  Sign in

  Already have an account? Sign in here.

  Sign In Now • Gejming.rs
  Discord server
  11
  channels
  9
  online
 • Aktuelno

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.